Suma fabuloasă câştigată de CRBL la Survivor România. A fost printre cel mai bine plătiţi concurenţi

Suma fabuloasă câştigată de CRBL la Survivor România. Artistul a fost eliminat din competiţie din cauza unor probleme de sănătate. Anunţul făcut de prezentator a luat prin surprindere pe toţi concurenţii, inclusiv pe cântăreţ.

19 apr. 2022, 18:41
Suma fabuloasă câştigată de CRBL la Survivor România. A fost printre cel mai bine plătiţi concurenţi
Suma fabuloasă câştigată de CRBL la Survivor România

Suma fabuloasă câştigată de CRBL la Survivor România. Daniel Pavel a transmis luni seara că Faimosul nu mai poate concura pe trasee, deoarece nu are acceptul medicilor. Astfel, producătorii au decis să plece acasă.

CRBL, te-ai aflat sub supraveghere medicală și sunt tratament pentru o perioadă de timp. Această recuperare așteptată și dorită de toată lumea, de către tine, în special, au crezut cu toții că poate fi încheiată la jocul de mai devreme.

În urma a ceea ce s-a întâmplat la joc, ați putut vedea, medicul a decis după investigații suplimentare că recuperarea ta CRBL necesită mult mai mult timp și alte condiții decât cele pe care competiția Survivor România le așează asupra concurenților. Altfel spus, recuperarea ta, CRBL, necesită părăsirea competiției Survivor România din motive medicale”, este anunțul pe care Dan Pavel l-a făcut în timpul consiliului.

Citeşte şi: CRBL, eliminat de la Survivor România. Primele cuvinte după aflarea veştii: „Degeaba i-am dat comenzi, nu a fost ascultat”

Suma fabuloasă câştigată de CRBL la Survivor România

CRBL a petrecut 12 săptămâni în competiția ”Survivor România” care se filmează în Republica Dominicană. În toate aceste săptămâni, Faimosul a fost alături de echipa sa și a adus puncte importante. Fiind o competiție extrem de dură, având parte de condiții grele, a fost nevoit să se adapteze la traiul în junglă, departe de confortul de acasă.

În perioada în care a stat în competiție, acesta a primit, săptămânal, o sumă de bani. Potrivit showblitz.ro, artistul ar fi negociat un contract cu un onorariu de aproximativ 4000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în show. Astfel, după cele 12 săptămâni, CRBL ar încasa în jur de 48.000 de euro.