Suma imensă încasată de Vica Blochina de la Pro TV pentru cele patru săptămâni petrecute la Survivor România 2023

Vica Blochina a fost elimiantă de la Survivor România, la vot cu Ada Dumitru şi DOC, dar fosta amantă a lui Victor Piţurcă a dat chiar şi aşa o lovitură financiară. Mai exact, aceasta a îmcasat o sumă considerabilă pentru perioada petrecută în Republica Dominicană.

02 feb. 2023, 19:20
Suma imensă încasată de Vica Blochina de la Pro TV pentru cele patru săptămâni petrecute la Survivor România 2023
Suma imensă încasată de Vica Blochina de la Pro TV pentru cele patru săptămâni petrecute la Survivor România 2023

Suma imensă încasată de Vica Blochina de la Pro TV pentru cele patru săptămâni petrecute la Survivor România 2023. În cele patru săptămâni petrecute în Republica Dominicană, Vica Blochina a fost plătită, săptămânal, cu suma de 3.000 de euro, astfel că la final a încasat suma de 12.000 de euro, scrie Cancan.

Vica Blochina consideră că eliminarea a fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat și nu regretă deloc faptul că a plecat acasă. „Pentru mine această competiție a fost extrem de grea. Dacă aș fi rămas în continuare, pentru mine ar fi fost un calvar. M-am rugat la Dumnezeu azi ca Ada să rămână în competiție. Survivor este cea mai grea competiție din lume”, a mărturisit Vica Blochina.

Citeşte şi: Cum arată soţia şi fiica lui Victor Piţurcă. „Doamna Mia” l-a iertat pentru relaţia cu Vica Blochina FOTO

Banii câştigaţi de la Pro TV sunt bineveniţi pentru Vica Blochina, care se confruntă cu mari probleme financiare. Recent, a fost citată în fața judecătorilor din cauza datoriilor la întreținere. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă e nevoită să plătească și cheltuielile de judecată. „Respinge cererea ca rămasă fără obiect. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 1.600 lei cu titlul de cheltuieli de judecată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti”, au decis magistrații, în procesul deschis de asociația de proprietari.

Citeşte şi: Vica Blochina susţine că a fost furată de administratorul de la bloc. Pagubă de 10.000 de euro!

Vica Blochina s-a trezit dată în judecată de mai multe ori în ultimii ani de asociația de proprietari, care a solicitat executarea ei silită pentru că a tras țeapă la întreținere. În plus, a pierdut şi procesul cu Adina Alberts, căreia trebuie să-i achite 14.900 de euro.