Doi bărbaţi suspectaţi că au violat o fată de 10 ani din Brăila au fost eliberaţi din arest

Judecătoria Brăila a hotărât, pe 16 ianuarie, să revoce arestarea preventivă în cazul lui Cătălin Cornel Drăgan (30 de ani) şi Corin Mămăligeanu (20 de ani), ambii fiind cercetaţi pentru lipsire de libertate şi viol. Instanţa urmează să îşi motiveze decizia.

RomaniaTV.net
28 ian. 2020, 06:07
Doi bărbaţi suspectaţi că au violat o fată de 10 ani din Brăila au fost eliberaţi din arest

Cei doi suspecţi au fost arestaţi pe 26 noiembrie sub suspiciunea că pe 24 noiembrie ar fi batjocorit o fetiţă de 10 ani, din Brăila, pe care unul dintre ei a luat-o cu forţa din faţa unui magazin non-stop, după care au întreţinut raporturi sexuale normale, orale şi anale cu aceasta. Conform unor surse judiciare, indivizii ar fi continuat s-o violeze pe copilă şi după ce aceasta leşinase. 

„Din materialul probator administrat în cauză până la acest moment a rezultat că, la data de 24.11.2019, în jurul orei 20,30, primul dintre inculpaţi a abordat-o pe victima minoră ce se afla în proximitatea unui magazin non-stop de pe raza municipiului Brăila şi, prin exercitarea de ameninţări, a condus-o pe un teren viran amplasat la ieşirea din municipiu, unde, prin constrângere, a întreţinut cu minora un act sexual; în continuare, acelaşi inculpat a condus-o pe victimă, tot împotriva voinţei ei, într-un imobil nelocuit din municipiul Brăila, unde, atât prin exercitarea de constrângeri, dar şi profitând de imposibilitatea minorei de a se apăra, a mai întreţinut cu aceasta raporturi şi acte sexuale, cauzându-i leziuni traumatice. În acelaşi imobil menţionat anterior s-a aflat şi cel de-al doilea inculpat care, ulterior celui dintâi, a întreţinut şi el raporturi sexuale cu victima”, scrie procurorul de caz.

Cei doi au stat în arest mai puţin de două luni şi vor fi judecaţi în libertate, chiar dacă Corin Mămăligeanu (20 de ani) mai este judecat într-un dosar în care este acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un minor.