Sute de oameni au venit să-i aducă un ultim omagiu lui Ilie Balaci, înainte de înmormântare. Vezi programul funeraliilor FOTO

Craiova este în doliu după ce Ilie Balaci a trecut în neființă. Bucuria de după meciul cu FCSB, scor 2-1, a fost depășită cu aceeași viteză cu care ”Minunea Blondă” a părăsit această lume, duminică dimineață. Oltenii sunt extrem de afectați de această pierdere, astfel că își petrec acum mult timp alături de trupul neînsuflețit al fostului mare fotbalist. Luni, peste 200 de oameni au ținut să fie prezenți la Biserica ”Sf. Ilie” din Craiova, când a fost adus sicriul.

22 oct. 2018, 10:55

Familia Balaci a ținut să ofere mass-media programul întregii procesiuni funerale, tocmai pentru ca toți cei care vor dori să-și ia adio de la idolul lor să o poată face fie pe parcursul acestei zile, fie mâine, când este programată și înmormântarea, scrie digisport.ro.

Citeşte şi Detalii BOMBĂ de ULTIMĂ ORĂ despre moartea lui Ilie Balaci. Motivul pentru care familia a cerut AUTOPSIA

Programul funeraliilor, înainte de înmormântarea lui Ilie Balaci

Luni, 22.10.2018

13:00 – depunerea trupului neînsuflețit la Biserica „Sf. Ilie”
17:00 – plecare spre Stadionul „Ion Oblemenco”
17:30 – depunerea siciriului la Stadionul „Ion Oblemenco”
18:00 – slujbă oficiată de un sobor de preoți de la Mitropolia Olteniei.

Marți, 23.10.2018

09:00 – Depunerea trupului neînsuflețit pe gazonul Stadionului „Ion Oblemenco”
11:30 – Slujbă In Memoriam oficiată de un sobor de preoți de la Mitropolia Olteniei, chiar pe gazon
12:15 – Plecare spre Biserica „Sf. Ilie”
13:00 – Sosire Biserica Sf. Ilie – Slujba de înmormântare oficiată de un sobor de preoți în frunte cu IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei
14:00 – Plecare spre Cimitirul Sineasca. Cortegiul funerar se va deplasa pe traseul: Biserica Sf. Ilie – Primăria Municipiului Craiova – Universitatea din Craiova – Calea București – Pasajul Suprateran – Str. Amaradia – Str. George Enescu – Cimitirul Sineasca.

Infarctul miocardic este cauza morţii lui Ilie Balaci. Simptomele duceau către acest diagnostic

La puţin timp după ce Ilie Balaci a murit, duminică dimineaţă, s-a spus că un accident vascular cerebral (AVC) i-ar fi provocat stopul cardio-respirator. De fapt, a fost vorba despre un infarct miocardic.Rezultatele oficiale ale autopsiei încă nu au fost date, însă jurnaliştii din Craiova au aflat că aceasta este cauza decesului la doar 62 de ani a marelui fost fotbalist.