Tânăr băgat în comă de tatăl iubitei. Cum s-a întâmplat totul VIDEO

Răzbunarea din dragoste l-a adus la un pas de moarte pe un tânăr de 23 de ani din Constanţa. Supărat că iubita l-a părăsit, băiatul a vrut să-i incendieze uşa apartamentului, dar a fost prins de tatăl fetei. Cei doi s-au luat la bătaie pe scări. S-au rostogolit pe trepte, un etaj, iar tânărul nu s-a mai putut ridica din cauza loviturilor. El se află în comă acum.

30 dec. 2015, 10:55
Tânăr băgat în comă de tatăl iubitei. Cum s-a întâmplat totul VIDEO

Scandalul monstru a izbucnit într-un bloc din Constanţa în momentul în care tânărul a vrut să incendieze preşul de la uşa fostei iubite, informează România TV. Băiatul a vrut să se răzbune pentru că fata îi ceruse să se despartă, dar a fost surprins de tatăl acesteia. Cei doi s-au luat la bătaie. Vecinii, alarmaţi de ţipetele lor, au sunat imediat la poliţie.

Citeşte şi Scandal în trafic la Constanţa. Victima, un cetăţean arab, a alertat poliţia VIDEO

„Tatal fetei striga „Sariti ca vrea sa ma omoare si ca a vrut sa dea foc la presul de la usa”, a povestit un vecin. 

Cei doi s-au îmbrâncit, s-au dezechilibrat şi au căzut pe trepte un etaj. Din cauza loviturilor, tânărul de 23 de ani nu s-a mai putut ridica de jos. A ajuns în stare extrem de gravă la spital. Se află în comă, iar medicii nu îi dau şanse prea mari de supravieţuire.

Şi tatăl fetei s-a ales cu mai multe răni, dar se află în afara pericolului. Bărbatul este cercetat de procurori şi, la rândul său, a depus plângere penală la Parchet.