Tânăr condamnat la doi ani de închisoare după ce şi-a violat sora

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din judeţul Vaslui, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru viol şi incest după ce a abuzat sexual de sora sa mai mare, profitând de afecţiunile medicale ale acesteia.

09 mai 2013, 19:57
Tânăr condamnat la doi ani de închisoare după ce şi-a violat sora

Magistraţii Judecătoriei Huşi l-au condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru viol şi incest pe Costel Ciobanu, cel care şi-a violat sora, în vârstă de 27 de ani, într-o casă din municipiul Huşi, scrie Mediafax.

Potrivit rechizitoriului prezentat de către procurori în instanţă, tânărul a profitat de faptul că sora lui suferea de anumite afecţiuni medicale şi nu are discernământ.

În urma cercetărilor desfăşurate de anchetatori, s-a constatat că şi fratele mai mic al tinerei, în vârstă de 13 ani la acea vreme, a abuzat sexual de sora sa pe un teren din spatele casei unde locuiau. Însă, spre deosebire de fratele său, adolescentul nu a fost pus sub acuzaţie pe motiv că, având în vedere vârsta, nu răspunde penal pentru fapta sa.

Tot în rechizitoriu, procurorii au specificat şi faptul că raporturile sexuale între fraţi s-au consumat într-un moment în care părinţii nu erau acasă.