Turista din Republica Moldova s-a aruncat de la balcon după ce a fost violată

Turista din Republica Moldova, care s-a aruncat miercuri de la balconul unei pensiuni din Râşnov, a fost violată. Poliţiştii au reţinut un suspect. Tânăra, care venise în România cu un grup de prieteni pentru a petrece Crăciunul pe rit vechi, a ajuns în comă la spital. Medicii spun că fata a început să-şi revină.

RomaniaTV.net
05 ian. 2012, 09:14
Turista din Republica Moldova s-a aruncat de la balcon după ce a fost violată

Un bărbat a fost reţinut joi dimineaţă în cazul turistei în vârstă de 20 de ani, care se află în stare gravă la spital după ce miercuri a căzut de la etajul unei pensiuni din Râşnov.

Tânărul reţinut de poliţişti are 28 de ani şi face parte din grupul de prieteni cu care Dominca Novac venise să petreacă sărbătorile pe rit vechi la pensiunea din Râşnov.

Poliţiştii i-au audiat miercuri pe toţi prietenii fetei şi din declaraţiile lor au aflat că miercuri dimineaţa, în jurul orei 04.00, Domnica Novac a rămas singură în cameră cu tânărul de 28 de ani, care ar fi violat-o.

Potrivit raportului medico-legal, fata avea leziuni în zona anală, care conduc la concluzia că Dominica Novac ar fi fost forţată să întreţină relaţii sexuale. Suspectul în acest caz a fost reţinut şi este audiat de anchetatori.

Vestea bună este că tânăra începe să îşi revină şi poliţiştii aşteaptă să stea de vorbă cu ea pentru a le povesti ce s-a întâmplat.

Bărbatul este audiat de către procurori sub suspiciunea că ar fi violat-o pe tânără.