Tânără la un pas de moarte după ce i-a EXPLODAT POSTERIORUL: Îmi doresc acel fund mare şi rotund FOTO

O tânără din Marea Britanie a fost la un pas de moarte din cauza unui implant cu silicon în fese, după ce acesta a explodat. Cu toate acestea, imediat după ce implanturile au fost scose, femeia s-a programat pentru o nouă operaţie.

02 nov. 2014, 16:14

Mia Maffia, o tânără de 23 de ani din Leeds, a mers la o clinică din Belgia, pentru a economisi nişte bani privind intervenţia chirurgicală, însă la 10 zile după operaţie implanturile din fese au explodat, iar fata a început să aibă sângerări şi dureri teribile, potrivit Mirror.

Citeşte şi Testul FINAL, filmat cu încetinitorul. Cum deosebeşti un BUST NATURAL de o pereche de sâni cu SILICON VIDEO

Ştiam că sunt în pericol serios, însă era mai important pentru mine decât sănătatea. Am stat şi am sângerat ore întregi înainte să ajung la medic, pentru că ştiam că le vor îndeparta. Cu toate că îmi provocau durere şi mă puneau în pericol, eu i-am implorat pe doctori să nu le scoată. Îmi doresc acel fund mare şi rotund cum are Kim Kardashian şi nu mă interesează costul asupra sănătăţii. Daca mi-ai spune că rata de supravieţuire este de 40-50%, tot nu mi-ar păsa. Asta îmi doresc cel mai mult şi este mai important să am un fund mare decât să fiu sănătoasă„, a povestit Mia.

Citeşte şi Tatiana şi-a injectat 8 kg de silicon în fese că să semene cu Kardashian. Cum arată acum FOTO

Într-un final, doctorii i-au îndepărtat implanturile, însă, chiar dacă nu şi-a revenit bine din traumă, Mia Maffia şi-a făcut deja o nouă programare la aceeaşi clinica din Belgia, pentru a-şi pune din nou implanturi în fese.


loading...