Tânăra strivită de maşină într-o staţie de autobuz din Baia Mare a murit

Tânăra care a fost strivită de o maşina într-o staţie de autobuz din Baia Mare a murit în noaptea de luni spre marţi. Soțul acesteia, care se afla alături de ea în momentul impcatului, este internat în stare gravă și are nevoie de sânge.

06 iul. 2021, 09:15
Tânăra strivită de maşină într-o staţie de autobuz din Baia Mare a murit
Tânăra strivită de maşină într-o staţie de autobuz din Baia Mare a murit

Tânăra strivită de maşină într-o staţie de autobuz din Baia Mare a murit. În urma impactului, Denisa își pierduse un picior şi se afla în comă la Spitatul Judeţean de Urgenţă Baia Mare.

Tânăra strivită de maşină într-o staţie de autobuz din Baia Mare a murit

Citeşte şi Dubă cu deţinuţi, lovită în plin de un tramvai. Accident grav

Medicii au făcut tot posibiul ca să-i salveze viaţa Denisei, însă, din păcate, toate eforturile au fost în zadar. Duminică, femeia a intrat de două ori în stop cardio-respirator, iar în noapte de luni spre marţi aceasta a murit.

Soţul Denisei este în stare gravă şi are nevoie de sânge. Acesta a fost transfera la o clinică din Cluj-Napoca.

Şoferul BMW-ului care a intrat în plin în cei doi soţi este acum cercetat pentru ucidere din culpă. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore. Potrivit primelor informaţii, şoferul nu este la primul accident. Anul trecut el a mai fost implicat într-un incident care s-a soldat cu pagube materiale.

Reamintim că accidentul cumplit s-a petrecut sâmbătă seară. Tânărul în vârstă de 20 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat cu bolidul într-o staţie de autobuz din Baia Mare, acolo unde i-a lovit în plin pe cei doi soţi. În urma impactului, Denisa a fost dusă de urgenţă la spital în stare de inconştienţă. Şoferul nu consumase alcool înainte să se urce la volan.

Citeşte şi George Mihăiţă a provocat un accident în Capitală. Actorul avea o alcoolemie mare

Actorul George Mihăiță, 72 de ani, a produs un accident în Capitală miercuri seara. În urma testării cu aparatul alcooltest, s-a constatat că acesta avea o alcoolemie de 1.05 mg/l.

În jurul orelor 21:23, actorul George Mihăiță a condus autoturismul marca Ford pe Bulevardul Basarabia din Capitală. La un moment dat, acesta a pierdut controlul asupra volanului și a izbit violent o dubă oprită în refugiul STB. Ambele autoturisme au fost avariate.

George Mihăiță a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind: 1.05 mg/l. Poliţiştii l-au dus la INML pentru a i se preleva probe biologice pentru a stabili cu exactitate alcoolemia. Actorul s-a ales cu dosar penal.

Citeşte şi Accident cu trotineta electrică în Bucureşti surprins de camerele de supraveghere VIDEO