Târgul Imobiliar Naţional. Peste 15.000 de locuinţe vor fi scoase la vânzare. Care este media de preţ

Dezvoltatorii imobiliari şi agenţiile de specialitate vor prezenta, în perioada 16-19 aprilie, 250 de proiecte cu peste 15.000 de locuinţe noi la ediţia de primăvară a Târgului Imobiliar Naţional tIMOn.

15 apr. 2015, 13:12
Târgul Imobiliar Naţional. Peste 15.000 de locuinţe vor fi scoase la vânzare. Care este media de preţ

„Aceasta este cea mai mare ofertă de locuinţe reunită în cadrul unei expoziţii de profil din ultimii cinci ani. La o medie de preţ de 50.000 de euro pe unitate, toată oferta prezentă la tIMOn valorează 750 de milioane de euro. Ofertele exclusive, prezenţa tot mai importană a finanţatorilor şi lansările de noi proiecte au contribuit la poziţionarea tIMOn ca lider pe piaţa de profil. Acest lucru este dovedit şi de faptul că la ediţia din această primăvară, un număr mare de investiţii noi vor fi lansate în premieră în România”, a spus Vlad Vlăsceanu, directorul general al tIMOn, potrivit economica.net.

Citeşte şi Un nou complex rezidenţial, ridicat în Bucureşti, cu 10 milioane de euro

Ediţia din această primăvară a tIMOn, un concept one stop shop, aduce în acelaşi loc ofertele a peste 100 de companii imobiliare, precum şi soluţiile de creditare a achiziţiei de locuinţe prezentate de patru bănci.