Tăriceanu: Pentru mine noul ministru de Interne este un nimeni. Guvernul tehnocrat devine mai mult politic

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat că nu a auzit de Dragoș Tudorache, cel care urmează să preia portofoliul de la Ministerul de Interne, dar consideră că și prin această numire Guvernul Cioloș devine "mai puțin tehnocrat și mai mult politic".

07 sept. 2016, 09:30
Tăriceanu: Pentru mine noul ministru de Interne este un nimeni. Guvernul tehnocrat devine mai mult politic

Pentru mine este un nimeni (n.r. – Dragoş Tudorache). Despre un nimeni nu comentez nimic. N-am auzit de el, nu știu cine e, nu știu de unde vine. Am auzit că a lucrat pe la Bruxelles. Nu e o persoană cunoscută. Ce să comentez? Nu mă surprinde numirea„, a declarat Tăriceanu, potrivit Agerpres.

Tăriceanu consideră că și prin această numire Guvernul Cioloș devine „mai puțin tehnocrat și mai mult politic”.

Ce am citit prin presă este că face parte din categoria ‘talibanilor’ din Guvernul condus de Cioloș și, având în vedere și opțiunile politice ale unora dintre membrii Cabinetului, am înțeles că Pîslaru (ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru — n.r.) și mai este încă unul, care au deja opțiuni politice, numirea de la Ministerul de Interne se înscrie în aceeași linie: Guvernul așa-zis tehnocrat devine, pe zi ce trece, mai puțin tehnocrat și mai mult politic„, a mai spus președintele Senatului.

Președintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind numirea lui Dragoș Tudorache în funcția de ministru al Afacerilor Interne.

CITEŞTE ŞI: Tăriceanu: Se încearcă îndepărtarea unor lideri politici influenţi. Cred că este şi cazul lui Victor Ponta