TATĂ-MONSTRU. Şi-a obligat fiica minoră să întreţină raporturi sexuale cu el

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din judeţul Alba, a fost reţinut pentru viol, incest, corupţie sexuală şi lovire, după ce, timp de câteva luni, şi-a obligat fetiţa de şapte ani să întreţină cu el raporturi sexuale în timp ce soţia sa era plecată la muncă în străinătate.

RomaniaTV.net
23 feb. 2013, 09:26
TATĂ-MONSTRU. Şi-a obligat fiica minoră să întreţină raporturi sexuale cu el

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, un bărbat în vârstă de 35 de ani din Gârbova, judeţul Alba, a fost reţinut, vineri, de poliţişti.

Oamenii legii au stabilit că, în perioada aprilie – august 2011, timp în care soţia sa era plecată la muncă în străinătate, bărbatul a abuzat-o sexual pe fiica lor în vârstă de şapte ani, obligând-o să întreţină raporturi sexuale orale, toate acestea petrecându-se în prezenţa celorlalţi doi copii ai bărbatului, o fetiţă şi un băiat, gemeni, în vârstă de cinci ani.

De asemenea, din cercetări a rezultat că, în perioada 2007 – 2012, bărbatul a întreţinut, în repetate rânduri, relaţii sexuale cu sora sa majoră, profitând de faptul că aceasta suferă un retard mintal.

Totodată, s-a stabilit că atunci când era în stare de ebrietate o obliga pe soţia sa să întreţină relaţii sexuale cu el în prezenţa celor trei copii minori şi viziona filme cu conţinut pornografic la televizorul din locuinţă.

Bărbatul este cercetat pentru viol, incest, corupţie sexuală şi lovire şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.