Tatăl Denisei Manelista susţine că fiica sa a fost omorâtă. Cine sunt vinovaţii şi la ce metodă ar fi apelat criminalii

Emilian Răducu, tatăl manelistei Denisa Răducu, presupune că fiica sa ar fi fost omorâtă. Acesta a relatat că rude apropiate ale familiei i-ar fi dorit răul artistei.

28 dec. 2017, 08:39
Tatăl Denisei Manelista susţine că fiica sa a fost omorâtă. Cine sunt vinovaţii şi la ce metodă ar fi apelat criminalii

Emilian Răducu, tatăl răposatei artiste Denisa Răducu, a relatat că fiica sa nu ar fi murit natural, ci procesul morţii ar fi fost indus de anumite rude apropiate ale familiei, scrie spynews.ro. Bărbatul susţine că fiica sa nu ar fi putut să se prăpădească atât de repede, în câteva luni, ci, cu siguranţă, cineva i-ar fi făcut farmece.

Citeşte şi Denisa Răducu, ultima înregistrare înainte de a muri. Este un colind VIDEO

Tatăl acesteia cunoaşte persoanele care i-au dorit răul manelistei, dar nu a dorit să dezvăluie identitatea lor, pentru a nu săvârşi un păcat chiar de sărbătorile sfinte. „Mâna” care i-a smuls-o din braţe pe fiica sa a lăsat în urmă foarte multe suflete îndurerate şi îndoliate.

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. „Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme. Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.