Taximetrist violat de o clientă în Tulcea. „Mi-a zis că în seara asta voi fi al ei” VIDEO

Situaţie incredibilă, desprinsă parcă dintr-un scenariu hollywoodian, trăită de un taximetrist din Tulcea. Omul a fost violat şi apoi înjunghiat de o clientă. Totul pentru că femeia, ameţită de alcool, l-a asemănat cu bărbatul visurilor ei pe care-l căuta de mai multă vreme pe internet.

RomaniaTV.net
24 aug. 2012, 05:39
Taximetrist violat de o clientă în Tulcea. „Mi-a zis că în seara asta voi fi al ei” VIDEO

Pentru Nicolae, un taximetrist din Tulcea, ziua de muncă începuse banal. Seara, totul avea să se schimbe şi asta din cauza unei cliente care….l-a plăcut prea mult. Aflată la domiciliu, femeie a sunat la firma de taxi pentru a i se face nişte cumpărături. Ulterior, a repetat aceeaşi comandă: o sticlă cu vin. Taximetristul a fost acelaşi: Nicolae. La a 3-a comandă însă, totul s-a transformat într-un scenariu de filme americane.

„La care mi-a zis că în seara asta voi fi al ei. A scos un cuţit de la spate şi sub ameninţarea cuţitului m-a forţat să facem dragoste”, a povestit taximetristul.

Taximetristul a încercat să-şi calmeze clienta înfocată, dar în zadar.

„Am fost dezbrăcat, am fost condus în dormitor şi de-acolo s-antâmplat ce s-antâmplat. Treaba era cum era, eu nu puteam să întreţin relaţii sexuale pentru că eram sub ameninţarea cuţitului”, a declarat taximetristul.

Supărată că taximetristul nu s-a dovedit un amant desăvârşit, tânăra de 30 de ani l-a pedepsit cu mai multe lovituri de cuţit.

Cu ultimele puteri, taximetristul s-a refugiat în bucătărie unde s-a baricadat şi a sunat la 112.

„A predat cuţitul unui poliţist, continua să strige că mă iubeşte, că mă vrea în continuare. Din discuţiile agenţilor de poliţie aş fi fost bărbatul ideal pe care-l căuta pe internet de ceva timp sau de toată viaţa ei”, a mai spus acesta.

Femeia a fost internată la Psihiatrie. Ea riscă acum închisoare de la 5 la 10 ani.