Tentativă de VIOL lângă sediul Guvernului. Victima a scăpat după ce l-a muşcat de limbă pe agresor

Un tânăr de 23 de ani a ajuns în spatele gratiilor după ce a încercat să violeze o femeie, în piaţa Victoriei din Capitală, în a doua zi de Paşte.

23 apr. 2014, 13:53
Tentativă de VIOL lângă sediul Guvernului. Victima a scăpat după ce l-a muşcat de limbă pe agresor

Incidentul s-a petrecut luni dimineaţă, în jurul orei 5.30. Potrivit poliţiştilor, o femeie de 28 de ani a fost surprinsă pe trotuarul din faţa Muzeului Antipa de un tânăr de 23 de ani. Bărbatul a lovit-o din spate, iar după ce femeia s-a dezechilibrat şi a căzut acesta s-a repezit asupra ei, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Bătrâna „nemulţumită” de viol, bună de plată şi abandonată de familie

Bărbatul a muşcat-o de umăr şi a izbit-o în zona stângă a feţei, apoi a încercat să o sărute. Acesta a fost momentul în care cu ultimele puteri tânăra şi-a muşcat agresorul de limbă şi a reuşit să scape. Tânăra a alertat Poliţia care, în scurt timp, pe baza semnalmentelor oferite de fată a reuşit să-l prindă în zona podului Basarab, în apropierea Gării de Nord.

„Polițiștii Capitalei au identificat bărbatul şi l-au condus la sediul Secţiei 2 Poliţie, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs fapta. Judiciariştii bucureşteni continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la viol, cu cel în cauză în stare de arest preventiv”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Citeşte şi Femeie de 43 de ani, violată într-un parc, ziua în amiaza mare