Teo Trandafir, DEZVĂLUIRI despre PROCESUL de SLĂBIRE prin care a trecut

Teo Trandafir a dus o luptă crâncenă cu kilogramele în plus, timp de ani de zile. Pentru că a reuşit să iasă victorioasă din acest "război", prezentatoarea TV a decis să vorbească despre noul stil de viaţă şi despre ce cred anumite persoane despre schimbarea vieţii sale.

21 sept. 2015, 09:37
Teo Trandafir, DEZVĂLUIRI despre PROCESUL de SLĂBIRE prin care a trecut

La 47 de ani, Teo Trandafir se poate mândri cu o siluetă de invidiat. Pentru că a apelat la ajutorul medicilor şi la specialiştii în nutriţie, vedeta a reuşit să slăbească considerabil fără a-şi pune viaţa în pericol.

Cum nu este zi fără ca Teo Trandafir să nu piardă puţin în greutate, aceasta vrea să le demonstreze cârcotaşilor care i-au făcut zile negre în trecut că voinţa este cea mai importantă şi că „niciodată să nu spui niciodată”.

„Nu ştiu la câte kilograme am ajuns şi nu vreau să ştiu. Data trecută, când am slăbit 60 kg împreună cu un nutriţionist, făcusem o obsesie din asta, mă cântăream la jumătate de oră. Ajunsesem foarte rău. Nu mai beam apă, pentru că mi se părea că m-am îngrăşat. Acum ce o fi, o fi, mă simt bine, intru în orice, hainele mi le cumpără stilistul Kanal D.

Am slăbit şi în ultima lună, ceea ce mă miră. Dar nu am o problemă. Eu dacă aş ajunge piele şi os aş fi cea mai fericită. Atâta m-au acuzat şi atâta şi-au bătut joc, şi atâta au râs, şi atâta m-au umilit, încât acum, dacă slăbesc exagerat, să vedem dacă fac mişto şi pe tema asta”, a declarat în exclusivitate Teo Trandafir pentru Libertatea.ro.

Citeşte şi  Teo Trandafir spune adevărul despre plecarea din Pro TV