Testamentul Didinei Dolănescu. Cui i-a lăsat cea mai mare parte din avere

Moartea mamei lui Ion Dolănescu părea să ducă la un nou război pe avere în familia regretatului artist. Numai că bătrâna Didina a avut grijă să fie linişte între neamuri şi a lăsat un testament foarte clar. Astfel, nepotul său Ionuţ Dolănescu va primi aproape 70% din avere, iar copiii acesteia, restul.

19 nov. 2014, 10:34
Testamentul Didinei Dolănescu. Cui i-a lăsat cea mai mare parte din avere

Ultimii ani din viaţă i-au adus însă multă mâhnire Didinei Dolănescu, după ce nepoţii ei s-au certat pe averea tatălui, informează România TV. Aşa că bătrâna, cu ultimele puteri, şi-a făcut testamentul, iar Ionuţ Dolănescu, de care a fost cea mai apropiată, a fost cel mai câştigat.

Citeşte şi Mama lui Ion Dolănescu, condusă pe ULTIMUL DRUM

Aproape 70% din avere i-a rămas lui Ionuţ. Este vorba despre mai multe terenuri, o proprietate şi moşia de la Perşinari. Celelalte proprietăţi au fost împărţite între copii Gherghinei Dolănescu, iar familia este împăcată cu decizia bătrânei.

Deloc surprinzător, Dragoş Dolănescu, celălalt nepot al Didinei, nu a primit nimic. Didina nu-l avea la inimă pe acesta, după ce ani de zile s-a certat cu fratele său, pentru averea regretatului lor tată, Ion Dolănescu.

Citeşte şi DOLIU în familia DOLĂNESCU. Mamaie Didina a murit

„Da, măi, mamă, dar ce i-am făcut eu lui Dragoş? Ar trebui să îşi ceară iertare, dar vine boul ăla la mine?”, spunea Didina Dolănescu. Mama lui Ion Dolănescu a murit în luna octombrie, la 102 de ani.