Testamentul lui Şerban Ionescu. Actorul şi-a împărţit averea între soţie, amantă şi fiu. Ce a luat fiecare

La mai bine de doi ani de la moartea lui Serban Ionescu, averea acestuia a fost impartita conform testamentului. Astfel, s-a aflat ce a primit Magda Catone, sotia, Carol, fiul, dar si amanta Irina Lehan.

19 sept. 2015, 11:00
Testamentul lui Şerban Ionescu. Actorul şi-a împărţit averea între soţie, amantă şi fiu. Ce a luat fiecare

In 2012, Serban Ionescu, in varsta de 62 de ani, a pierdut lupta cu viata, dupa ce a fost macinat de o boala rara si devastatoare, scrie cancan.ro. El a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni, fiind aplaudat minute in sir. Imediat dupa inmormantare, au inceput deja sa existe zvonuri legate de impartirea averii acestuia.

Citeşte şi Mama actorului Şerban Ionescu, dezvăluiri şocante. De ce nu deschide Magda Catone testamentul fostului soţ

Lucrurile au fost insa imediat lamurite de avocatul actorului, Catalin Dancu.El a tinut sa specifice faptul ca Serban Ionescu isi dorea enorm sa divorteze de sotia sa, pe care nu o putea ierta pentru ca l-a inselat si nu i-a fost alaturi atunci cand s-a imbolnavit.

Avocatul avea sa faca atunci o alta afirmatie care a starnit un adevarat scandal in familia maestrului. Mai exact, Serban Ionescu a lasat un testament, in care a impartit bunurile detinute asa cum a considerat de cuviinta.

Si-a trecut amanta in testament

Desi era la cutite cu sotia, el nu a „sarit-o” din testament, desi era de asteptat acest lucru. Insa, i-a lasat ceva si femeii care i-a stat alaturi in cea mai grea perioada, designerul Irina Lehan. Au trecut insa doi ani de atunci, timp in care executarea testamentului a fost amanata, din motive de neinteles. In urma cu cateva luni, mama lui Serban Ionescu facea acuzatii grave la adresa Magdei Catone, despre care spunea ca este vinovata pentru intazierea citirii testamentului, dorind sa dispusa de bunurile regretatului actor cat mai mult timp.

Citeşte şi Mama lui Şerban Ionescu îşi trăieşte bătrâneţea bolnavă şi uitată de noră: Niciun pahar de apă nu-mi aduce

Intre timp, s-a aflat ca fiecare mostenitor a intrat in posesia averii. Mai exact, Magda Catone s-a ales cu un apartament de 120 de mp, situat in zona parcului Gradina Icoanei, dar si cu 50% din banii incasati pe drepturile de autor. Fiul cuplului, Carol, in varsta de 18 ani, a ramas cu vila din Otopeni si ceilalti bani veniti din drepturile de autor. Amanta, Irina Lehan, a ramas cu un apartament in Bucuresti.