Theo Rose are probleme mari din cauza sarcinii. Vedeta este disperată: „Nu mai suport!”

Theo Rose și Anghel Damian se pregătesc pentru un pas important în viața lor, având în vedere că bebeluşul lor va vine pe lume în curând. Artista se confruntă însă cu câteva probleme din cauza sarcinii.

09 feb. 2023, 09:16
Theo Rose are probleme mari din cauza sarcinii. Vedeta este disperată: „Nu mai suport!”
Theo Rose are probleme mari din cauza sarcinii. Vedeta este disperată: "Nu mai suport!"

Theo Rose are probleme mari din cauza sarcinii. Iubita lui Anghel Damian are o burtică destul de impresionantă, motiv pentru care nu mai suportă pantalonii și de asemenea nici nu se mai odihnește cum o făcea odată. În plus, vedeta este și destul de speriată, motiv pentru care se trezește destul de des în timpul nopții.

Citeşte şi: Theo Rose, noi imagini cu burtica de gravidă. Cum arată jurata de la Vocea României însărcinată în cinci luni FOTO

„În sfârșit am marcat următoarele dificultăți în sarcină, nu mai suport pantalonii care îmi ajung până la jumătatea burții, nu contează că mă strâng sau nu, nu suport să simt nici măcar să simt întăritorul ăla de la jumătatea burții. Și cu somnul, îmi este tare frică și mă trezesc destul de des ca nu cumva să fiu mai pe burtă decât este cazul”, a dezvîluit Theo Rose pe contul ei personal de Instagram.

Citeşte şi: Theo Rose, în lacrimi! Mesaj tulburător transmis de vedetă: „Am văzut groază și neputință în ochii ei”

Cu toate acestea, Theo Rose se declară cât se poate de încântată de noul ei aspect fizic. „Am telefonul plin de poze cu mine gravidă, cu burta, săptămânal îmi fac poze. M-am gândit într-o zi, să îmi fure telefonul și să pună pozele să mă vadă lumea și pe mine că acum îmi place”, a mai precizat Theo Rose.

„Vă spun sincer, și mie îmi place cum arăt gravidă, mai mult față de cum arătam înainte. Corpul meu a suferit niște transformări mișto. Dacă te uiți așa la mine vezi așa niște forme, ceea ce este extraordinar pentru una care nu a avut deloc. Mi-am luat și eu că toate gravidele un body special, chiloți de femeie gravidă, o bustiera și când mă mai schimb mai fac câte o poză. Am telefonul plin de poze cu mine gravidă, cu burta, săptămânal îmi fac poze. M-am gândit într-o zi, să îmi fure telefonul și să pună pozele să mă vadă lumea și pe mine că acum îmi place”,  a mai spus iubita lui Anghel Damian.