Theodor Marcu uimeşte cu inteligenţa lui în Marea Finală de la Românii au Talent! Iată ce a reuşit să facă micul geniu - VIDEO

Publicat: Vineri, 29 Mai 2020 21:41 // Actualizat: Vineri, 29 Mai 2020 21:48 // Sursa: romaniatv.net

Theodor Marcu a venit în marea finală pregătit să uimească cu inteligeţa lui. Acesta a calculat numere aleatorii în timp ce a cântat la pian "Oda Bucuriei" de Ludwig Van Beethoven. De asemenea, tot momentul lui a fost dedicat calculelor şi al jocurilor de cultură generală. 

La 6 ani, Theodor iubește numerele încă de când era și mai mic decât atât. Părinții au decis să facă ceva în privința asta. De un an, Theodor urmează cursurile Centrului de Soroban și Aritmetică mentală NOMIN JYUKU din București. A dat patru examene deja și le-a luat pe toate.

Spune că vrea să fie „geniul tuturor lucrurilor", cel mai bun la toate. Vrea să se facă constructor și compozitor și apoi "geniul lucrurilor".

Citeşte şi: Sara Ardeleanu a "renăscut" în Marea Finală de la Românii au Talent! Momentul a fost unul excepţional - VIDEO

Mama este cercetător, iar tatăl este profesor universitar, predă tehnologie chimică. Theodor face și pian de câteva luni. Îi place foarte mult muzica și i-ar plăcea să călătorească și să vadă toate țările în care s-au născut marii compozitori ai lumii.

A venit la "Românii au talent" ca să arate copiilor, în special, că matematica este frumoasă.

Îți poți susține concurentul preferat, prin vot, trimițând codul de votare aferent fiecărui concurent, prin SMS la numarul 1264.

Tariful este de 0.48 € (inclusiv TVA), iar numarul este accesibil din retelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
marea finală matematică moment romanii au talent Theodor Marcu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8397
RON
07 Jul
noapte 15 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H