Tipa asta are un job de vis, iar fotografiile ei au făcut înconjurul lumii FOTO

O cheamă Lisa Homsy şi se bucură de un succes nebun în mediul online. Fotografiile tinerei originare din Canada te fac să-ţi pregăteşti valiza şi să iei primul zbor pe o insulă exotică.

02 feb. 2018, 09:52

Lisa are peste 163.000 de fani pe Instagram, acolo unde postează zilnic fotografii din vacanţele ei de vis, scrie click.ro.

Totul a pornit de la un blog de travel, iar acum şatena are probabil cel mai dorit job din lume, acela de a călători şi a promova destinaţii din toată lumea. Unde mai pui că frumuşica nu plăteşte niciun bănuţ pentru răsfaţ, ci doar face reclamă celor mai exclusiviste hoteluri pe blogul ei şi pe contul de Instagram.

Citeşte şi Mărturiile unei actriţe care s-a lăsat violată în filmele pentru adulţi: „Te distruge ca femeie”

Lisa este absolventă de fashion marketing (marketing de modă) şi după ce a lucrat câţiva ani în domeniu s-a dedicat unei alte pasiuni. Tânăra a început să călătorească şi să posteze fotografii pe blogul ei şi pe conturile de socializare.

A început să se bucure rapid de succes şi a trecut de la 1.000 de urmăritori la 10.000 în mai puţin de un an. Tânăra a început cu Thailanda, apoi au urmat: Cambodgia, Vietnam, Indonezia, Dubai, Anglia şi Bali şi lista poate continua la nesfârşit.

Pozele cu frumuşica şatenă i-au cucerit pe internauţi şi i-au convins pe mulţi dintre ei să-şi facă bagajele şi să călătorească mai mult. Pe lângă hoteluri şi restaurante, Lisa promovează şi brand-uri de haine şi cosmetice.