Toni Iuruc, o nouă lovitură pentru Simona Halep. Ea suferă, iar el trece prin cea mai frumoasă perioadă din viață

Toni Iuruc pare destul de indiferent la adresa problemelor pe care Simona Halep, fosta lui soție, le are. Afaceristul a avut o reacție uluitoare, după ce Halep a fost acuzată din nou de dopaj.

20 mai 2023, 19:48
Toni Iuruc, o nouă lovitură pentru Simona Halep. Ea suferă, iar el trece prin cea mai frumoasă perioadă din viață

Simona Halep și Toni Iuruc au rupt orice legătură după divorț. Acum, când sportiva trece prin clipe și mai grele, fiind acuzată din nou de dopaj, Toni Iuruc pare destul de ferm în privința declarațiilor, semn că nu mai țin legătura.

Toni Iuruc nu a vrut să comenteze situația fostei soții, declarând doar că are încredere în echipa Simonei, care va face față acestei situații.

“Nu am nicio calitate să comentez. Are oameni specializați lângă ea. Ea știe cel mai bine ce face. Este singurul lucru pe care pot să-l spun”, a spus Toni Iuruc, potrivit Cancan.

Simona Halep, acuzată de a doua încălcare a regulamentului antidoping

Simona Halep a reacţionat pe reţelele de socializare după noile acuzaţii.

Nu numai că numele meu a fost terfelit în cel mai rău mod posibil, dar mă confrunt cu o opoziție constantă din partea ITIA, dintr-un motiv pe care nu-l pot înțelege, pentru a-mi dovedi vinovăția, în timp ce eu nici măcar nu m-am gândit vreodată să iau vreo substanță ilicită. Am încercat de două ori să găsesc o șansă pentru a fi judecată de un tribunal independent, iar ITIA a găsit mereu motive de amânare. Acum că am stabilit clar că am fost victima unei contaminări, au venit cu o așa-zisă evoluție anormală a sângelui meu. Trei experți de renume mondial care au studiat analizele mele de sânge au fost extrem de clari: sângele meu este total normal”, a mai spus Simona Halep pe Twitter.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu din tenis, după ce a fost testată pozitiv la testele antidoping de la US Open, la Roxadustat, o substanţă care ajută la mai buna oxigenare a sângelui.