Top 10 cele mai haioase cereri în căsătorie

Fiecare femeie își dorește să fie cerută în căsătorie într-un mod neobișnuit și memorabil. Pentru aceasta bărbații își dedică săptămâni, luni sau chiar ani buni plănuind şi realizând cele mai frumoase surprize femeii dragi.

RomaniaTV.net
25 sept. 2016, 08:53

RomâniaTV.net prezintă un top al celor mai haioase şi romantice cereri în căsătorie.

1. Cererea care a câştigat detaşat locul fruntaş într-un top realizat de businessinsider. com a fost regizată de un bărbat care a cazut de pe o clădire în timp ce îi punea marea întrebare prietenei sale. Însă când iubita lui a fugit speriată să vadă ce s-a întâmplat, a observat că bărbatul scrisese cu plăcuţe întrebarea „Vrei să te căsătoreşti cu mine?”. Videoclipul a fost vizualizat de peste 6 milioane de ori.

2. Locul doi este ocupat de un artist din producţia Broadway „Memphis”, care, la sfârşitul reprezentaţiei, s-a pus într-un genunchi şi a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, de faţa cu ceilalţi actori şi cu publicul.

3. O cerere în căsătorie de poveste, aşa s-ar putea descrie modalitatea adoptată de un tânar britanic. Prietena lui, aflată la o aniversare tematică a unui copil, a fost luată prin surprindere de viitorul său soţ când acesta a venit deghizat şi i-a spus: „M-am săturat să fiu prinţ, vrei să mă faci regale tău?”

Pe locul 4 îl găsim pe „băiatul de la meteo”, care o cere de soţie pe colega şi iubita lui în timpul transmisiei. Cu toate că moderatoarea de ştiri este foarte surprinsă, aceasta încercă să continue jurnalul.

5. Asistat de un delfin, un bărbat i-a trimis un mesaj în stilcă iubitei sale, a îngenunchiat şi a cerut-o de soţie.

6.Un tânar a apelat la trei scafandri într-un mare acvariu, care au ridicat un afişat pe care scria „Nicola, vrei să te căsătoreşti cu mine?”

7.Cerere în căsătorie pe gheaţă. O zi aparent obişnuită pentru tânăra blondă, care a ieşit la pationar cu prietenele ei. În realitate, acestea erau complicele viitorului soţ, care s-a deghizat alături de amicii lui în personaje din Winny the Pooh. Cu ajutorul unor plăcuţe, bărbatul a „spus” povestea lor şi a cerut-o de soţie

8.Poate nu este cea mai amuzantă, însă cu siguranţă este una dintre cele mai romantice. Cererea în căsătorie pe care un britanic a ales-o este, de fapt, un filmuleţ realizat de el, în care povesteşte, într-un mod amuzant, cum le-a cerut acordul părinţil4r ei, al lunii şi al soarelui.

9. Simplu, între prieteni, îmbrăcaţi lejer pe malul unei ape. Aşa a decis un tânăr, deghizat în pirat, să o ceară de soţie pe iubita lui. Ineditul situaţiei a venit odată ce bărbatul a ascuns inelul într-o scoică şi i-a oferit-o prietenei sale.

Un tip obișnuit a făcut o supriză extraordinară iubitei sale. A adus-o în centrul New York-ului și prin intermediul unui ecran imens în mijlocul mulțimii a cerut-o în căsătorie.


loading...
Partenerii noștri