Top 10 reguli de bază pentru o ERECŢIE de SENZAŢIE

"Nici un penis nu e o insula vulcanica", spune doctorul urolog J. Stephen Jones. Caci daca ar fi, s-ar comporta exemplar, in consecinta: calm si la locul lui in timpul zilei, si cu activitate seismica noaptea.

27 sept. 2014, 19:35
Top 10 reguli de bază pentru o ERECŢIE de SENZAŢIE

Insa cum un penis nu e tocmai o insula vulcanica, el poate oferi o groaza de surprize, o data cu instalarea disfunctiilor erectile la barbati. Site-ul Menshealth.com ofera un top al celor mai importante reguli pentru a avea o erectie perfecta.

 1. Mananca  gem de mure!

Exact cum auzi: mananca la micul dejun, pe paine prajita, gem de mure. Fructele de padure inchise la culoare, precum murele, contin o cantitate foarte mare de antioxidanti care au un rol foarte in mare in a obtine o erectie performanta. Un penis erect depinde de nivelul unui antioxidant numit oxidul nitric. Acesta are, practic, un rol de “curatare” la nivelul vaselor, imbunatatind fluxul sanguin si implicit functia erectila.

 2. Nu mai fuma!

Daca esti fumator, probabil ca ai acceptat deja riscul crescut al bolilor cardiovasculare la care esti expus. Dar te poti obisnui cu ideea ca poti muri tanar si impotent? Specialistii care au efectuat numeroase studii au afirmat ca fumatorii sunt de cel putin doua ori mai predispusi disfunctiilor erectile decat nefumatorii. Vestea buna e ca daca te lasi de fumat inainte de 50 de ani, ai toate sansele sa eviti aceste probleme.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.


loading...