Top 7 poziţii sexuale care îi înnebunesc pe bărbaţi

Chestionarele efectuate periodic de catre reviste de specialitate destinate barbatilor ne dezvaluie, noua tuturor, care sunt pozitiile sexuale pe care ei, reprezentantii sexului tare, le prefera. Fie ca sunt vechi sau noi pentru unii, exista o ierarhizare a succesului pe care acestea le au cand vine vorba de sex la barbati. Este bine de stiut, aviz amatorilor. 

08 nov. 2015, 17:33
Top 7 poziţii sexuale care îi înnebunesc pe bărbaţi

Unele pozitii nici nu necesita multe explicatii de ce sunt preferate de barbati. Ei le iubesc pur si simplu. Cand vine vorba de sex, ratiunea nu mai conteaza, evident.
Iata topul celor mai incitate pozitii sexuale asa cum au fost ele votate si apreciate de barbatii ce au participat la acest chestionar in SUA. Daca apar modificari in acest top, le veti afla cu siguranta aici pe Problemesex.ro.

Locul 1. Femeia deasupra
Barbatii iubesc foarte mult aceasta pozitie. Femeia nu trebuie decat sa preia controlul si sa va bucurati impreuna de ceea ce va urma.

Locul 2. Misionarul
Acum el este in pozitia dominanta. Cu toate aceastea femeia poate hotari cat de lent sau cat de rapida trebuie sa fie miscarea sau cat de adanc poate el merge. Dupa cum bine stiti, cele mai bune partide de sex se aseamana cu o conversatie reusita. Iar pozitia misionarului permite corpurilor voastre sa comunice intr-o maniera placuta pentru amandoi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


loading...