Top 8 ponturi să rămai gravidă mai repede. De câte partide de amor pe săptămână e nevoie

Ai luat marea decizie: vrei sa ramai gravida si sa te bucuri de maternitate. Din acea clipa, timpul nu iti este un aliat pentru ca trebuie sa astepti "verdictul" luna de luna ca sa afli daca ai ramas gravida sau nu sau trebuie sa continui cu perseverenta incercarile pana la victoria finala. Uneori, drumul poate dura chiar si ani de zile, timp in care sperantele se mai diminueaza, apar tristetile, neputintele.

RomaniaTV.net
01 ian. 2018, 10:55
Top 8 ponturi să rămai gravidă mai repede. De câte partide de amor pe săptămână e nevoie

Pe acest drum, iti pot folosi 10 ponturi care sa te apropie de implinirea visului de a te bucura de copilul mult dorit. 

1. Ca sa ramai gravida mai repede, fa sex de trei ori pe saptamana

A face sex cu regularitate este metoda cea mai eficace sa ramai rapid gravida. Deseori, cuplurile incearca sa planifice totul cu regularitate legat de ovulatie, in schimb nu au contact sexual la ovulatie. E adevarat ca nu sexul din timpul ovulatiei duce la graviditate. Insa, femeile nu mereu au ovulatie cand cred ele ca au, de aceea a face sex de trei ori pe saptamana va ajuta femeia sa aiba fie in contact cat mai mult cu sperma partenerului, pentru a nu rata ocazia de a ramane gravida chiar si in cazul ovulatiei spontane. Mai multe informatii despre cat de des sa faci sex ca sa concepi un copil, precum si alte informatii foarte utile, aici: „Sfaturi cum sa ramai gravida”.

2. Ca sa ramai gravida mai repede, fa sex cu placere si din placere

Cand cuplurile doresc sa conceapa un copil, sexul risca sa ajunga o activitate banala, un mijloc necesar pentru reproducere si isi pierde din placere. Acest lucru afecteaza fertilitatea considerabil. Planifica o seara placuta, romantica sau incearca ceva nou ca sa mai condimentezi relatia sexuala.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.