Totul are legătură cu Dan Alexa! Reghe dezvăluie motivul care l-a determinat să divorțeze de Anamaria Prodan

Scandalul care a urmat anunțului prin care Laurenţiu Reghecampf anunța că divorțează de Anamaria Prodan este departe de se termina. De curând, antrenorul a dat din casă noi detalii despre separare.

26 mai 2022, 17:49

Laurenţiu Reghecampf urmează să fie, duminică seară, invitatul emisiunii de la Kanal D, moderată de Denise Rifai, unde va face o serie de dezvăluiri care au legătură cu mult prea titratul divorț de Anamaria Prodan.

Întrebat de moderatoarea Denise Rifai dacă s-ar mai fi separat de Anamaria Prodan dacă nu ar fi existat „episodul Dan Alexa”, tehnicianul a răspuns „Nu” completând: „Eu și Anamaria nu ne-am dorit niciodată aceleași lucruri”.

Citește și: Anamaria Prodan a câştigat procesul împotriva lui Dennis Man. Fotbalistul trebuie să-i plătească o sumă uriaşă

Totodată,  antrenorul echipei Universitatea Craiova a mărturisit că nu știe cine a înșelat prima dată în relația lor, dar pe el nu „a fost filmat niciodată în locuri publice (nr. face referire la momentul când Anamaria Prodan l-a pocnit pe Dan Alexa.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Anamaria Prodan și Dan Alexa

Acum trei ani, în vară,  Dan Alexa și Anamaria Prodan au fost protagoniștii unei scene despre care s-a vorbit foarte mult. Atunci, antrenorul debutase cu o remiză pe banca celor de la Astra Giurgiu, 2-2 pe teren propriu cu FC Botoșani.

După ce meciul s-a terminat, în spațiul public au apărut diferite zvonuri conform cărora tehnicianul ar fi fost fost victima unei scene de gelozie din partea încă soției lui Laurențiu Reghecampf. În timp ce se aflau în parcarea arenei din Giurgiu, Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în față pe antrenor. Zvonurile spuneau atunci că impresara ar fi reacționat astfel atunci când ar fi văzut că antrenorul era așteptat de o altă femeie.

După ce mult timp acest subiect nu a fost discutat, Dan Alexa a fost invitatul jurnalistului Ovidiu Ioanițoaia care l-a întrebat dacă mai ține minte de ce l-a pocnit Anamaria Prodan.  „Nu mai știu ce-a fost! Vă zic adevărul. Nici nu mai știu.

(…) Sunt convins că da. Și-acum îmi zice lumea când mă vede. A fost o situație în care, ca bărbat, e foarte greu să reacționezi. Și bine că n-am ripostat. Am înțeles-o pe Ana, dar până la un punct. Dar a trecut’, a spus Dan Alexa în emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia.

Întrebat dacă a fost vorba despre iubire între el și Anamaria Prodan, Dan Alexa a oferit un răspuns negativ. Antrenorul a explicat că a existat doar foarte mult respect.

Citește și: Primul bărbat cu care Anamaria Prodan s-a afişat după ce Reghe a devenit tată: „Viaţa este prea scurtă şi prea frumoasă să fie trăită în genunchi ca fraierii”

„Nu, nea Ovidiu! Ce întrebare e asta? A fost foarte mult respect și ea m-a ajutat foarte mult. Mai ales la Călărași, unde a adus mulți jucători, a adus și bani. Apoi m-a dus la Astra. Ea e genul de impresar care se implică total’, a susținut antrenorul.