Totul despre FEMEI: Top 10 lucruri pe care să nu i le zici niciodată

Se spune despre femei că una zic și altă gândesc, aşa că ar fi bine să te abţii de la păreri şi răspunsuri categorice pentru că s-ar putea să cazi într-o capcană.

RomaniaTV.net
26 iul. 2016, 11:15
Totul despre FEMEI: Top 10 lucruri pe care să nu i le zici niciodată

1. „La ce te gândeşti?” – Asta poate fi catalogata drept cea mai enervantă întrebare. Oricum, cel mai probabil, ea nu-ţi va spune niciodată la ce se gândeşte cu adevărat, aşa că mai bine să nu întrebi.

Citeşte şi  Boala cu 1000 de feţe, care afectează din ce în ce mai multe femei. NU IGNORA simptomele

2. „Plăteşte tu!” – Ne place la nebunie când un bărbat achită integral nota de plata. Dacă te confrunţi cu anumite probleme financiare sau pur şi simplu nu vrei să plăteşti numai tu (nimic în neregulă aici), poţi să deschizi subiectul ulterior, dar nu atunci când sunteţi deja în oraş! Însă pe moment, fii un adevărat macho şi plăteşte tu!

3. „Când te măriţi?” – Te interesează sau vrei să ştii? Nu cred că cineva îşi doreşte să i se amintească constant că e necăsătorit. Dacă te afli în faţă unei femei necăsătorite, şi mai ales dacă este trecută de 29-30 de ani, nu întreba asta! E deja super sătulă de interogatoriul rudelor pe tema asta…

Citeşte mai mult pe showbizreport.ro