Tragedie în familia unui CELEBRU ACTOR. Mama lui a ars de vie în incendiu FOTO

Nu există durere mai mare pentru un copil decât aceea de a-şi pierde mama. Actorul şi regizorul Dan Tudor a povestit cum a fost nevoită să se matzurizeze înainte de vreme după ce mama lui s-a stins din viaţă.

21 dec. 2015, 14:37
Tragedie în familia unui CELEBRU ACTOR. Mama lui a ars de vie în incendiu FOTO

Invitat într-o emisiune TV, actorul a vorbit deschis despre copilărie, carieră şi familie, scrie click.ro. Dan Tudor a fost şofer profesionist şi dintr-o întâmplare a ajuns actor. Nu a avut deloc o viaţă uşoară după ce a trecut printr-o întâmplare nefericită în familie. „Am trecut printr-o tragedie cumplită. Mi-a luat casa foc, iar mama a ars, a fost carbonizată şi ne-au dat-o într-un sac de nailon, iar din momentul ăla nu se putea întâmpla ceva mai rău… Eu şi fratele meu ne împărţeam atribuţiile, el călca, eu spălam, sau eu găteam şi el spăla vasele, iar tata era la serviciu”, a povestit actorul.

Citeşte şi Florin Piersic, dezamăgit de generaţia tânără. „Tinerii sunt acum cocoşaţi….”

În privinţa carierei, Dan Tudor spune ce simte atunci când urcă pe scenă. „Aş prefera ca toţi actorii să fie bolnavi de inimă, pentru că astfel ar juca fiecare spectacol ca şi când ar fi ultimul. Marii actori au această problemă de sănătate, pentru că tot instrumentul acesta fizic este periclitat în clipa apropierii de un rol mare. Inima bate mai puternic, sângele circulă mai repede în vene, tot organismul este ancorat pentru a face trecerea către insula teatrală, insula personajului pe care-l ai de interpretat. Pentru mine teatrul, dacă-i dai totul, îţi dă totul”, a spus el la emiisunea ” Constantin ’60”

În prezent, actorul Dan Tudor poate fi văzut în spectacole precum „Steaua fără nume” şi „Avarul îndrăgostit”, la Teatrul de Comedie, dar şi în piesa „Plăcintă cu mere”, pe care o şi regizează, la Creart.