Tragedie în București. Trei copii de 2, 3 și 6 ani au murit într-un incendiu. ”Mama lor nici nu știe ce spune…Țipă, urlă, se tăvălește!”

Trei copii și-au găsit sfârșitul într-un incendiu produs marți dimineață într-o locuință din Sectorul 5 al Capitalei. Mama lor a fost cea care a descoperit incendiul și a stins focul. Din păcate, copiii nu au putut fi salvați.

31 ian. 2023, 08:16
Tragedie în București. Trei copii de 2, 3 și 6 ani au murit într-un incendiu. ”Mama lor nici nu știe ce spune…Țipă, urlă, se tăvălește!”

Tragedie în București. Trei copii în vârstă de 2, 3 și 6 ani au murit într-un incendiu produs într-o casă din Sectorul 5 al Capitalei. La sosirea pompierilor, focul era stins. Cei trei copii au fost găsiți inconștienți. Paramedicii le-au aplicat minute bune manevre de resuscitare. În zadar. Până la urmă medicii s-au văzut nevoiți să declare decesul micuților.

Citește și: Tragedie în județul Argeș! Doi bărbați au murit înghețați după ce s-au răsturnat cu mașină într-un pârâu

”In aceasta dimineata, in jurul orei 5:35, am fost solicitati sa intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinta din str. Surduc, sectorul 5. Primele echipaje de interventie ajunse la caz au constatat ca incendiul era deja stins si ca se manifestase la un pat.

Au fost identificate trei victime in camera respectiva, copii cu varstele de 2, 3 si 6 ani. S-au efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire s-a constatat decesul acestora”, a transmis ISU București.

Citește și: Povestea cutremurătoare a lui Patrik! La doar 9 anișori se luptă pentru viața lui. Singura lui șansă este în mâinile noastre

Trupurile micuților au fost preluate de legiști și vor fi duse la INML pentru necropsie. Legiștii urmează să stabilească dacă cei trei copii au murit intoxicați cu fum sau în urma arsurilor suferite. Pompierii au acționat patru ambulante SMURD, trei autospeciale de stingere, un echipaj pentru descarcerare.

Din primele informații, copiii locuiau în casa în care a pornit incendiul cu chirie, alături de mama lor. Tatăl copiilor este plecat la muncă în străinătate.

Potrivit unor surse din rândul achetatorilor, patul în care se aflau cei trei copii ar fi luat foc. Mama copiilor ar fi intervenit și a stins flăcările. Din păcate, a fost prea târziu pentru copii, au fost găsiți inconștienți.

”Toți trei copilașii sunt decedați. Nu știm mare lucru nici noi. Dormeau când s-a întâmplat! Erau cu mama lor, nepoata noastră.

Stăteau cu chirie aici. Ne-au sunat rudele, la ora 7:30, și am venit să vedem ce se întâmplă. Și tocmai ce am aflat că toți trei copiii sunt decedați”, a declarat o rudă.