TRAGEDIE în Deva. O taximetristă, ameninţată şi violată de un recidivist

O taximetristă din Deva a atrecut prin momente cumplite, după ce a căzut victimă unui violator recidivist. Femeia angajată a unei firme de taximetrie, a reclamat la Poliţie că a fost solicitată de Vasile Holban, pe care nu îl cunoştea, să efectueze o cursă Deva – Bârsău. Ajunşi la destinaţie, sub ameninţarea unui cuţit, a fost obligată de clientul ei să întreţină raporturi sexuale cu el.

29 aug. 2016, 10:32
TRAGEDIE în Deva. O taximetristă, ameninţată şi violată de un recidivist

„Autorul a fost identificat, este un bărbat de 30 de ani, din Bârsău. Acesta ar fi agresat-o pe femeie pe un teren viran împădurit. Judecătoria Deva a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de viol şi lipsire de libertate”, a informat Laura Bradu, purtătoare de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

În urmă cu doi ani, Holban a fost reţinut pentru tentativă de viol şi agresiune asupra unei femei de 44 de ani, din Hărău. A fost ulterior condamnat la doi ani de închisoare.

Potrivit procurorilor, cercetările au evidenţiat că, în seara zilei de 14 august 2014, Vasile Holban se afla în localitatea Hărău, unde a consumat băuturi alcoolice până a ajuns în stare de ebrietate. S-a deplasat apoi la imobilul femeii, ştiind că aceasta locuieşte singură. A încercat să deschidă poarta, dar era încuiată. Ştiind unde ţine proprietara cheia, a căutat-o şi cu ajutorul ei a deschis şi a intrat în curte. S-a îndreptat apoi către uşa de acces cu intenţia de a pătrunde în interior. În acest timp femeia se uita la televizor şi fiind alertată de lătratul câinelui, a venit la intrare şi a întredeschis uşa, scrie zhd.ro.

„Profitând de surprinderea victimei, inculpatul a împins-o şi a intrat cu forţa în camera acesteia. Fără alte comentarii, a început să o lovească cu pumnii peste tot corpul, până a trântit-o pe jos, după care s-a înarmat cu un cuţit pe care l-a găsit la faţa locului. Sub ameninţarea cuţitului, el i-a cerut persoanei vătămate să întreţină un raport sexual, scop în care i-a rupt lenjeria intimă şi tricoul pe care aceasta le purta. Persoana vătămată a reuşit să-l convingă pe agresor să nu o mai lovească, spunându-i că e de acord să dea curs solicitării, dar mai întâi să-i permită să meargă la baie. Sub acest pretext, ea a reuşit să părăsească imobilul şi să se refugieze la locuinţa vecinului său de unde a apelat Serviciul de Urgenţă 112. Urmare a sesizării, la faţa locului a fost trimisă o ambulanţă care a transportat-o la spital pe persoana vătămată unde i s-au acordat asistenţă de specialitate. Inculpatul a fugit din locuinţa victimei şi s-a ascuns, fiind depistat în data de 17 august 2014 într-un coteţ părăsit aflat pe un teren neîmprejmuit situat lângă casa lui, pe malul unei bălţi. Ca urmare a agresiunii, persoana vătămată a suferit leziuni vindecabile în 18-19 zile de îngrijiri medicale şi a fost internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva timp de cinci zile”, se arată în dosar.

Citeşte şi O tânără de 19 ani a fost violată în timp ce se afla în vacanţă la mare. Suspecţii au fost reţinuţi de poliţişti