Tragedie la concertul de Crăciun de la Halle al trupei Kelly Family. Un spectator a murit

Se anunța o seară de poveste pentru fanii trupei Kelly Family, însă totul s-a terminat într-un mod tragic. Un spectator s-a prăbușit și în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viața nu s-a mai putut face nimic pentru el.

05 dec. 2022, 16:30
Tragedie la concertul de Crăciun de la Halle al trupei Kelly Family. Un spectator a murit

Se anunța o seară de poveste pentru fanii trupei Kelly Family, însă totul s-a terminat într-un mod tragic. Formația și-a anulat vineri seara concertul de pe Arena OWL din Halle/Westfalia, la doar două minute după ce începuse, conform Westfalen Blatt.

Tragedie la concertul de Crăciun al trupei Kelly Family. Un spectator a murit

„Concertul de Crăciun” al americanilor de la Kelly Family începuse în fața a 4.500 de fani la ora 19:10, dar după doar două minute muzica s-a oprit brusc, în timpul primei piese. „Din cauza unei urgențe medicale în rândul publicului, concertul nostru trebuie întrerupt”, a povestit  Patricia Kelly, înainte ca formația să se retragă de pe scenă.

Citește și : Vinul fiert băut în ger, periculos pentru sănătate. Cum ne poate afecta licoarea magică a Crăciunului

Medicii au încercat timp de 35 de minute să-i salveze viața înainte de a fi dus la ambulanță.

Citește și : Cafeaua care te ajută la siluetă. Ce se întâmplă dacă pui zilnic în ea aceste două ingrediente

După alte 25 de minute, Patricia, Jimmy și John au intrat pe scenă marcați de cele întâmplat și au anunțat că se va anula concertul.

,,Din păcate, bărbatul a decedat. Ne rugăm pentru el și pentru familia lui. Nu putem avea o petrecere pe scenă astăzi. În 50 de ani de muncă, nu ni s-a întâmplat niciodată așa ceva.”, a povestit Patricia.

Membrii formației au anunțat că că biletele vor putea fi schimbate gratuit cu bilete la alte locații în care vor concerta.

Kelly Family se află în turneu în Germania cu spectacolul de Crăciun până pe 29 decembrie 2022.