Tragedie pe şosea, un artist uriaş a murit într-un accident, lângă Barcelona. Era tatăl unei fetiţe de 2 ani

Cântărețul Álex Casademunt a murit miercuri, într-un accident de circulație produs în municipiul Mataró, situat la 30 km nord de Barcelona, nu departe de Costa del Sol.

03 mart. 2021, 23:15
Tragedie pe şosea, un artist uriaş a murit într-un accident, lângă Barcelona. Era tatăl unei fetiţe de 2 ani

Alex Casademunt avea 39 de ani şi a devenit faimos încă din 2001, când a participat la prima ediție a show-ului „ Operación Triunfo ”. După aceea s-a alăturat grupului „Open Formula”, iar în 2003 și-a început cariera solo de cântăreț și a a avut apariţii în diferite spectacole de televiziune, precum „La sopa boba” (Antena 3) și „Mar de fons” (TV3). Catalanul era tatăl unei fete de doi ani, pe nume Bruna, scrie publicaţia spaniolă ABC. El a murit miercuri dimineaţă, într-un accident produs în apropiere de Barcelona.

Citeşte şi Şocant, un artist de 29 de ani a fost găsit mort într-o baltă de sânge, în apropierea casei. Există suspiciunea că ar fi fost omorât

Rețeaua de socializare Twitter a fost prima care a făcut publică această știre, imediat după ce locuitorii din Mataro au raportat că au asistat la un accident în care a fost implicat cântăreţul. Vestea tragică a fost confirmată rapid, provocând un şoc printre fani şi prieteni. Natalia, partenerul său din „OT1”, a răspuns la tweet-ul care confirma decesul: „Spune-mi că este o minciună, te rog”.

Nu se cunosc circumstanţele în care s-a produs acest accident din apropiere de Barcelona, un fapt cert fiind că maşina pe care o conducea Alex Casademunt s-a ciocnit cu un autobuz.

Citeşte şi Un DJ celebru din anii ’90 a fost găsit mort! Artistul unei generaţii avea 49 de ani