Tragedie, un milionar şi-a pierdut viaţa într-un accident aviatic. Alături de el au mai murit soţia şi cei trei copii

Şapte persoane, între care cinci membri ai aceleiaşi familii, au murit marţi în Brazilia într-un accident al unui avion de mici dimensiuni care s-a produs la puţin timp după decolare, în apropiere de Sao Paulo.

14 sept. 2021, 19:45
Tragedie, un milionar şi-a pierdut viaţa într-un accident aviatic. Alături de el au mai murit soţia şi cei trei copii

Una dintre victimele acestui accident aviatic este omul de afaceri Celso Silveira Mello Filho, fratele CEO-ului Cosan, unul dintre principalele grupuri de producţie de biocarburanţi din Brazilia, a anunţat compania într-un comunicat.

Celso Silveira Mello Filho, care era acţionar al grupului, se afla în avionul care s-a prăbuşit în această dimineaţă la Piracicaba (…), la fel ca soţia sa, cei trei copii, pilotul şi copilotul„, a precizat Cosan.

Citeşte şi Avion prăbuşit. În el se afla un martor important în procesul lui Benjamin Netanyahu

Aparatul bimotor s-a prăbuşit într-o zonă de vegetaţie a unui ansamblu imobiliar din Piracicaba, la circa 150 km de Sao Paulo, şi toţi cei aflaţi în avion au decedat. În imaginile publicate pe Twitter de pompieri se poate vedea o mare pată neagră înconjurată de flăcări la locul impactului, în mijlocul arborilor calcinaţi.

Autorităţile nu au furnizat încă informaţii privind cauzele accidentului, care a avut loc la numai 15 secunde după decolare, potrivit primăriei din Piracicaba. Avionul urma să se deplaseze în statul Para din nord.

Citeşte şi Situaţie halucinantă, Ucraina dezvăluie că i-a fost furat un avion cu care voia să-şi evacueze cetăţenii de la Kabul. Persoane necunoscute l-au deturnat spre Iran, cu alţi pasageri la bord