Tragedie uriaşă în familia Simonei Halep. Mesajul tulburător al sportivei: „Să ai drum lin spre viaţa veşnică!” FOTO

Simona Halep trece prin momente grele, după ce bunica ei a decedat în cursul zilei de miercuri, 22 martie. Jucătoarea de tenis a făcut anunțul prin intermediul rețelelor de socializare și a transmis un mesaj plin de emoție.

22 mart. 2023, 14:30
Tragedie uriaşă în familia Simonei Halep. Mesajul tulburător al sportivei: „Să ai drum lin spre viaţa veşnică!” FOTO
Simona Halep, prinsă cu minciuna! Varianta suplimentului contaminat, demontată de specialişti: "Trebuia să consume 5.000 de doze!"

Tragedie uriaşă în familia Simonei Halep. Sportiva a publicat pe Instagram o fotografie alături de bunici, alături de un mesaj emoționant. „Maia, ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o. Să ai drum lin spre viața veșnică. Papule, ai grijă de ea”, a scris Simona Halep.

Citeşte şi: O nouă veste proastă pentru Simona Halep în plin scandal de dopaj. Anunţ oficial făcut de WTA

Textul postat de jucătoarea de tenis este însoțit de o poză în care ea se află alături de bunicii ei, părinții lui Stere Halep, amândoi trecuți în neființă. Instantaneul a fost realizat la nunta lui Nicolae Halep, fratele sportivei.

Citeşte şi: Veste de coşmar pentru Simona Halep. Motivul pentru care va fi interzisă definitiv la turneele WTA

Tragedia vine într-o perioadă complicată din viața Simonei Halep, suspendată provizoriu pentru consum de roxadustat, substanță interzisă de WADA. Simona Halep nu a mai jucat un meci oficial de tenis de la finalul lunii august a anului trecut, de la cel cu Daria Snigur din turul întâi de la US Open, pierdut. După acel eșec, românca a mers la testul anti-doping, pe care l-a picat. Anunțul suspendării a venit în luna octombrie, iar Simona Halep, care a anunțat încă din prima zi că este nevinovată, a început imediat să-și pregătească apărarea. Deși au trecut luni bune, cazul nu s-a încheiat.