Trei tinere FRIVOLE îşi arată partea SĂLBATICĂ într-o şedinţă foto în care LENJERIA a intrat la apă

Jennifer Metcalfe, Jorgie Porter şi Gemma Merna, trei dintre cele mai frumoase femei din Marea Britanie, au renunţat la haine pentru a fi fotografiate într-un pictorial incendiar pentru ediţia britanică a revistei FHM. Tinerele cu corpuri perfecte şi zâmbete atrăgătoare au uimit prin naturaleţe.

03 iul. 2013, 15:37

Femeile par desprinse din vis şi vor bucura cititorii cunoscutei reviste pentru adulţi din Marea Britanie. Dat fiind faptul că este vară, ele au rămas doar în costum de baie, punându-şi în evidenţă formele sexy, potrivit The Sun.

Citeşte şi O vedetă autohtonă şi-a arătat FORMELE SEXY, bucuroasă că nu sunt şi alte românce la plajă FOTO

Mai mult, Jennifer Metcalfe şi-a arătat partea sălbatică îmbrăcată într-un costum de înot cu imprimeuri cu feţe de lupi. Ulterior, frumoasa actriţă s-a îmbrăcat într-o ţinută roz, din două bucăţi. În viaţa reală, tinerele care joacă rolurile a trei surori, sunt prietene foarte bune şi merg în vacanţe împreună.

Citeşte şi Te lasă K.O. cu senzualitatea ei. O frumoasă prezentatoare TV, într-un pictorial al naibii de SEXY

Eu, Jen şi Jorgie dansăm constant şi ne prefacem că suntem în clipuri muzicale. Dacă există o bară o să dansez pe ea. Nu sunt foarte bună, dar încerc. Vegas este cel mai bun loc pentru asta„, a declarat Gemma.


loading...