Triunghi amoros dezvăluit în showbiz. Ramona Olaru, înşelată de Cătălin Cazacu cu Denise Rifai FOTO în articol. UPDATE: Rifai infirmă

Doi ani de relație, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, și-au spus adio. Deși au avut o poveste de dragoste ca-n filme, presărată cu împăcări și despărțiri, finalul nu a fost unul tocmai fericit. Cancan.ro a aflat şi motivul.

11 mai 2023, 06:52

UPDATE: Cătălin Cazacu a fost sincer și a recunoscut că nu a fost ”ușă de biserică” până acum, însă în perioada în care au fost făcute imaginile, era un bărbat singur. ”Am încercat să stau departe de aceste povești, pentru că pe cât de hilare mi se par, pe atat de fantastice. Am spus și repet, datoria mea de bărbat este să nu comentez, dar mă simt nevoit să spun atât: perioada la care se referă este o perioadă în care eu eram singur.”, a declarat Cătălin Cazacu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

UPDATE” Citesc site-ul cancan aproape zilnic si prin prisma meseriei, dar si dintr-o curiozitate feminina, recunosc.
Astazi am vazut o stire de la un eveniment la care am participat in decembrie anul trecut, iar la masa noastra a stat si Catalin Cazacu, el fiind invitat de prietena mea, Tania Budi.
A fost o deschidere de club, o petrecere unde s-a si dansat. Si evident am dansat si eu. Dar de aici pana la a se inventa o idila, e cale lunga.
De-a lungul timpului, s-a speculat mult in presa pe tema relatiilor mele, insa va asigur ca in momentul in care va fi cineva in viata mea, voi comunica deschis si asumat ca si pana acum”, a reacţionat Denise Rifai pe Facebook.

Fostul pilot de motociclism Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au despărțit la începutul acestui an. Cu toate că în 2022 o ceruse de soție, sportivul și celebra blondină și-au spus adio la scurt timp după ce au terminat de renovat apartamentul în care locuia fostul pilot de motociclism.

Ramona Olaru se pare că ar fi fost înșelată de iubit cu Denise Rifai. Asistenta TV a decis să-l părăsească pe Cătălin Cazacu chiar în prag de nuntă, fără a oferi prea multe detalii despre motivul deciziei sale radicale.  Au trecut două luni de atunci, iar infidelitățile motociclistului ies la iveală una câte una. Elena Videochatista nu a fost singura femeie cu care motociclistul a înșelat-o pe asistenta de la “Neatza cu Răzvan și Dani”, iar CANCAN.RO a dezvăluit totul. Cazacu ar fi fost prins  în flagrant de către Ramona cu una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din Romania, Denise Rifai.

Ramona Olaru şi Cazacu s-au despărţit cu trei săptămâni înainte de nuntă. Blondina a recunoscut că i-a fost luat inelul de logodnă

Cei doi au trăit o poveste de dragoste ca în povești, care a culminat cu o cerere în căsătorie și un inel cu diamante. Atunci când așteptam să aflăm data nunții, Ramona Olaru a anunțat că s-a despărțit, definitiv, de Cătălin Cazacu, fără a oferi prea multe detalii despre motivul pentru care a luat o decizie atât de radicală. CANCAN.RO a reușit să deslușească ițele acestei rupturi, iar principalul motiv ar fi infidelitatea motociclistului. Acesta i-ar fi fost infidel Ramonei Olaru cu o tânără pe nume Elena, care practică videochatul, poveste pe care am relatat-o, în exclusivitate.

Asistenta de la “Neatza cu Răzvan și Dani” i-ar fi prins pe cei doi “în fapt”, chiar în apartamentul lui Cazacu, în care locuia, desigur, și ea. Acela ar fi fost momentul în care frumoasa blondină s-ar fi decis să pună punct definiv relației cu bărbatul cu care credea că-și va petrece tot restul vieții.

Ramona Olaru, primele declarații despre momentul în care l-a prins pe Cătălin Cazacu în pat cu amanta: „Ceva program camera ascunsă”

Însă, Elena nu este singura femeie cu care Cătălin și-a “tradus” iubita. Ar mai fi trait o idilă la sfârșitul anului 2022 cu una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din Romania. Este vorba despre prezentatoarea Kanal D, Denise Rifai, cu care fostul sportiv ar fi venit de mână la lansarea restaurantului Taniei Budi. Asta în ciuda faptului că era logodit cu Ramona Olaru, care nu a putut fi prezentă din cauza unor probleme de sănătate.

Aceleași surse au dezvăluit că Denise Rifai și Cătălin Cazacu nu s-au ferit deloc să-și trăiască pasiunea și nu s-au lăsat deloc intimidați de numărul mare de persoane prezente în locație. Ar fi plecat din restaurant așa cum au venit. Tot împreună, ținându-se de mână și alintându-se, precum doi adolescenți, ba chiar și-ar fi petrecut restul nopții împreună, într-un hotel de pe litoral.  Câteva zile mai târziu, Ramona Olaru a aflat despre escapada logodnicului său, care ar fi negat idila. Pentru a-și demonstra bunele intenții, el ar fi șters-o pe Denise de pe rețelele de socializare și a renunțat înclusiv la numărul acesteia de telefon. Culmea ironiei, la o simplă căutare, putem observa că motociclistul a început să o urmărească din nou, pe Instagram, pe Denise, de aproximativ o săptămână.

Contactată telefonic de Cancan, Ramona Olaru nu a dorit să ofere detalii despre acest subiect, declarându-ne doar că fostul său logonic nu mai există demult pentru ea.

Cătălin Cazacu regretă despărțirea de asistenta de la Neatza! Fostul campion la motociclism, considerat un donjuan al Capitalei, a făcut mărturisiri fără perdea

Deși nu mai formează un cuplu, sportivul încă suferă după Ramona Olaru, iar declarațiile sale au uimit pe toată lumea.

„Eu am rămas cu un apartament de 4 camere, din care două sunt dressing-uri. Un dressing are rândunele verzi pe tavan, mobilă de culoare roz, iar în mijloc o «insulă» mare pregătită pentru bijuterii. După cum bine se vede, eu pe bijuterii «sparg» (râde). Ca să fie lista completă, pe jos am o mochetă, nu știu nuanța. Deschid din când în când ușa de la dressing, mă uit, simt durerea, închid ușa, merg mai departe”, a povestit Cazacu pentru EGO.ro.

„Eu acum în interiorul meu plâng. Aveam un apartament de burlac, un apartament care avea led-uri roșii, scaun de masaj, perne imense de stat când mă jucam pe TV, aveam mașină de făcut popcorn. Deci era o sală de cinematograf, cu sală de masaj, cu un spa, cu ce voiai, tu, cu tot, și cu o cameră de oaspeți”, a mai precizat acesta.

 

Ramona Olaru a trecut rapid peste despărțirea de sportiv

La scurt timp de la separarea de fostul motociclist, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. În prezent, Ramona s-ar iubi cu Mircea Babagianu, un tânăr milionar, notează Cancan.ro. 

„Nu aş schimba nimic! Am ajuns la puterea în care pot recunoaşte că toate lucrurile mai puţin bune, de care voiam să uit cât mai repede din trecutul meu, de fapt m-au construit persoana care sunt acum! Şi sunt bine rău acum! (râde)

Dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, spune-i care sunt planurile tale de viitor”, spune o vorbă. Totuși, tu cum îți manageriezi lucrurile care vrei să ți se întâmple, personal și profesional? Crezi că putem forța destinul? Eu nu îmi fac planuri niciodată! Dar niciodată! Doar am făcut exact ce mi-a apărut în cale şi mi-am dorit să fac! Şi da, atragi orice lucru pe care chiar ţi-l doreşti! Poate pare ciudat, dar eu simt mereu când urmează să mi se întâmple ceva! Sunt Rac, mă defineşte intuiţia!”, povestea Ramona Olaru, în cadrul unui podcast.

Nici Cazacu nu a stat degeaba și a înlocuit-o pe Ramona cu o colegă de-a lui de la Antenă. Elisa este numele tinerei care a reușit să-l facă pe campionul la motociclism să o uite complet pe asistenta tv.