Tudor Chirilă, îndrăgostit de Andreea Esca. Dezvăluirile actorului: „A fost o dragoste care m-a marcat”

Tudor Chirilă a fost îndrăgostit de Andreea Esca, lucru recunoscut chiar de actor. Cei doi învăţau la acelaşi liceu, Gheorghe Lazăr, iar artistul o iubea în secret pe cea mai îndrăgită prezentatoare de ştiri din România.

29 sept. 2022, 09:01
Tudor Chirilă, îndrăgostit de Andreea Esca. Dezvăluirile actorului: „A fost o dragoste care m-a marcat”
Tudor Chirilă, îndrăgostit de Andreea Esca

Tudor Chirilă, îndrăgostit de Andreea Esca. Artistul a pvoestit că el era în clasa a VII-a, iar Andreea Esca în clasa a IX-a. Pe lângă faptul că celebra jurnalistă era mai mare decât el, aceasta era împreună cu fiul îndrăgitului actor, Alexandru Arșinel.

Tudor Chirilă, îndrăgostit de Andreea Esca

Copilăria mea a fost marcată în clasa a VII-a de o dragoste nestăvilită pentru Andreea Esca. Eram într-o tabără, la Cabana Vârful cu Dor, o tabără de ski, şi Andreea Esca era foarte frumoasă în clasa a IX-a.

Ea era combinată însă cu un alt baiat de clasa a XI-a, dacă vrea ea să vă dea numele lui. Vă daţi seama, cum un piriflic de clasa a VII-a ar putea să iasă în evidenţă?

A fost o dragoste care m-a marcat, am avut gusturi bune. Această dragoste a rămas neîmplinită, neîmpărtăşită, dar nostalgia este tot ce contează în viaţa asta. Şi îmi vin în minte imaginile cu ea blondă, îmbrăcată într-o geacă vişinie…”, povestea Tudor Chirilă în 2017, într-un interviu de la radio cu Andreea Esca.

Citeşte şi: Andreea Esca a dezvăluit secretul care o menţine în formă: „Beau câte un pahar”

Andreea Esca explică momentul în care a înjurat în fața camerei TV

Vedeta de la Pro TV a rememorat momentul în care o filmare cu ea, dinaintea jurnalului, în care îi scapă o înjurătură, a devenit viral pe internet. „Vezi că s-a f…t iar asta, că eu aud tot în casca mea”, a spus Andreea Esca în momentul în care se pregătea să intre în direct și a încercat să facă probe de sunet cu producția. Vedeta a uitat că microfonul era deschis atunci când i-a scăpat o înjurătură.

Andreea Esca a dezvăluit că i se pare o trădare din partea colegilor faptul că acel video a fost extrem de comentat, ajungând viral. „M-a durut foarte tare. Era ceva privat, era un moment din afara jurnalului și m-am simțit ca și cum m-a filmat cineva la mine în dormitor. Mi s-a părut o trădare din partea unor colegi de breaslă și n-am înțeles-o niciodată. N-am cum să înțeleg, pentru că eu n-aș face niciodată așa ceva. Dar nu înseamnă că toată ziua mă gândesc la asta. Unii oameni sunt așa…”, a declarat Andreea Esca pentru Adevărul.