Tudor Furdui Iancu a spus „Da”! Acesta a făcut pasul cel mare și s-a căsătorit civil cu aleasa inimii sale: „Este un moment unic în viața noastră”

Tudor Furdui Iancu, fiul celebrului Nicolae Furduiu Iancu, a făcut pasul cel mare, alături de aleasa inimii sale.

02 iun. 2023, 18:18

Tudor Furdui Iancu s-a căsătorit, după aproape doi ani de relație, cu aleasa inimii sale. Aceștia s-au căsătorit civil, iar nunta urmează să aibă și ea loc. Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru restrâns, alături de familie și apropiați.

„Este un moment unic in viata noastra, important si de viitor, sa intemeiezi o familie e un lucru deosebit. Imi doresc sa fie bine, sa fim fericiti si sa avem o viata frumoasa impreuna. Suntem impreuna din septembrie 2021, asa a fost sa fie, acum a venit momentul.

O sa avem si nunta, la vara, in iulie. La cununie a fost doar familia, intr-un grup restrans. La nunta vom fi mai multi, o vom face in Alba, la Catedrala Încoronării, apoi la o sala frumoasa de lângă Alba Iulia”, a delcarat Tudor Furdui Iancu, în exclusivitate pentru starpopular.ro.

Citește și: Folclorul românesc este în doliu. S-a stins din viață îndrăgitului interpret de muzică populară Ioan Dăncăneț: „Odihnă veșnică, suflet bun!”

Soția lui Tudor este asistent generalist, iar bărbatul se vede alături de ea pentru totdeauna. Cei doi se gândesc să devină părinți.

„Când ai lângă tine persoana potrivită, ți se pare ceva firesc, nu ți se mai pare ieșit din comun, e ca și cum asa trebuie să se întâmple. Nu poți să fii decât fericit, să te simți bine și să-ți dorești să dureze toata viața, să ajungi să-ți trăiești bătrânețile cu persoana iubită”, a mai spus acesta.

Căsnicia părinților săi a fost un model pentru acesta, Tudor susținând că nu a avut nevoie de vreun sfat din partea tatălui, acesta fiindu-i cel mai bun exemplu.

Citește și: Sofia Vicoveanca, vacanță de vis în Bali. Interpreta de muzică populară, pe urmele influencerițelor. Cum s-a pozat îndrăgita artistă

„Sfaturi, nu pot sa spun ca le-am primit pe cale verbala, i-am urmat modelul, el este un om vertical care a format o familie frumoasa, a stiut sa intretina relatia si familia, sa nu se desparta asa cum se intampla in zilele noastre, mai ales in lumea artistica.

Ma simt privilegiat ca am putut sa-i urmez sfatul prin exemplu viu, fara sa fie nevoit sa-mi spuna cum sa fac. Eu am privit si am bagat la cap”, a mai declarat acesta, pentru sursa citată.

Soția lui înțelege că artiștii lipsesc destul de des și nu vor avea probleme în acest sens, ba chiar vor merge împreună la spectacole, atunci când se va putea.