Ucigaş din clanul Cordunenilor, trădat de propria nevastă. Femeia a cerut judecătorilor ordin de protecţie FOTO

Unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din estul ţării, cumătru cu celebrul Costel Corduneanu, a fost acuzat de propria nevastă de fapte extrem de grave, femeia dându-l pe mâna judecătorilor, cărora le-a cerut să dispună un ordin de protecţie.

02 mai 2018, 08:39

Marian Dănuţ Soare, un interlop din Brăila scăpat de puşcărie de Parchet, după ce a ucis un asistent medical în plină stradă, şi-a terorizat, se pare, până şi propria soţie. Alina, nevasta lui Soare, a deschis un proces împotriva acestuia, solicitând judecătorilor să emită un ordin de protecţie, întrucât se temea pentru viaţa ei.

Citeşte şi DIVORŢ în LUMEA INTERLOPĂ. Soţia mafiotului a vorbit despre separare. „Avem bani mulţi şi….”

Convinsă că va ajunge la doi metri sub pământ, ca şi cealaltă persoană pe care a „aranjat-o” Soare, femeia a fugit din oraş, refugiindu-se la Buzău, unde a şi deschis procesul. Interesant, după ce au analizat probele depuse la dosar, judecătorii au trimis-o la plimbare pe femeie: „Respinge cererea având ca obiect emitere ordin de protecţie formulată de reclamanta SOARE … în contradictoriu cu pârâtul SOARE MARIAN DĂNUŢ ca nefondată. Dispune înaintarea sumei de 390 lei reprezentând onorariu apărător desemnat din oficiu pentru avocat OPREA ELENA, conform delegaţiei pentru asistenţă judiciară obligatorie nr. 4 din data de 12.04.2017, din fondurile Ministerului Justiţiei”. Decisă să pună punct mariajului, nevasta interlopului a deschis, după acest verdict, şi un proces de divorţ, însă la primul termen a decis să renunţe la plângere.

Interlopul brăilean Marian Dănuţ Soare a devenit celebru în urmă cu 13 ani, când a ucis cu sânge rece un asistent medical, în plină stradă, şi a scăpat cu ajutorul Parchetului fără o zi de puşcărie. Atunci, Soare a cooperat atât de bine cu procurorul de caz, încât acesta a concluzionat, după o anchetă de câteva săptămâni, că interlopul l-a omorât pe tânăr în legitimă apărare. Cum a reuşit Soare de la Brăila – care are o avere uriaşă, deşi n-a câştigat la loto şi nici nu s-a spetit muncind – să scape de dosarul de omor din 2005, doar el şi procurorul de caz ştiu. Cert este că, după doar câteva luni, cazul considerat iniţial omor calificat s-a transformat, brusc, în „ucidere în legitimă apărare”.

Implicat de-a lungul timpului în mai multe reglări de conturi sângeroase, Soare a reuşit să rămână de fiecare dată în libertate, iar Parchetul şi Poliţia nu s-au întrebat niciodată de unde are acesta bani pentru şpăgi (individul fiind condamnat într-un dosar de dare de mită).

La începutul acestui an, Soare a încercat să reducă la tăcere un tânăr cu gura mare, sub privirile îngrozite ale unui restaurant de lux. Scandalul a fost întrerupt de „mascaţii” de la Poliţie, care i-au săltat pe cei doi şi i-au dus la sediu. În apropierea mesei lui Soare – individ care a mai ucis un om cu baioneta, în 2005 -, poliţiştii au găsit 7 cuţite. Şi, pentru că au considerat că cetăţeanul Soare nu reprezintă un pericol pentru societate, cei care împart legea au decis cercetarea acestuia în stare de libertate, pentru ameninţare, lovire sau alte violenţe şi port de obiecte periculoase. Şi, ca să îi atragă atenţia că trebuie să umble la portofel, Poliţia i-a dat interlopului o amendă de câteva sute de lei.