Ultimele imagini cu Ioan Crişan în viaţă. Ce a făcut afaceristul înainte să moară

Înainte de asasinat, Ioan Crişan a fost surprins de camere de supraveghere când intră în bloc, după ce a stat la o terasă din apropiere timp de 20 de minute, cu un pahar de coniac în față.

01 iun. 2021, 19:28
Ultimele imagini cu Ioan Crişan în viaţă. Ce a făcut afaceristul înainte să moară

Localul se afla lângă imobilul în care afaceristul locuia, astfel că Ioan Crişan era unul dintre clienții fideli ai terasei, dar nu interacţiona aproape deloc cu personalul sau cu alţi clienţi, fiind o persoană foarte retrasă.

Angajații de la terasă susțin că nimic din comportamentul omului de afaceri din Arad nu ar fi trădat o supărare a acestuia. Mai mult decât atât, ori de câte ori venea acolo, omul stătea retras la masa lui și nu vorbea cu angajații, doar își comanda cafea sau apă plată, scrie Antena 3, care a obţinut şi ultimele imagini cu omul de afaceri în viaţă.

Totuși, cu două zile înainte de momentul în care și-a pierdut viața, Ioan Crișan a comandat un pahar de coniac și o apă plată, ceea ce ar putea fi un indiciu că bărbatul avea unele probleme care îl apăsau.

Cei care îl cunosc pe omul de afaceri îl caracterizează ca fiind un bărbat discret, mereu solitar și nu se plângea cu absolut nimic celor din jur.

Percheziţii în cazul asasinării lui Ioan Crişan. Ce au găsit anchetatorii în apartamentul omului de afaceri

Perchezițiile se desfășoară cu echipe mixte de anchetatori din Arad și București, fiind conduse de procurorul de caz de la Înalta Curte de Casație și Justiție – secția de urmărire penală și criminalistică, anunță presa locală.

La Arad a ajuns în cursul zilei de luni și chestorul de poliție Eduard Mirițescu, împuternicit adjunct al inspectorului general al Poliției Române.

Anchetatorii s-au întors, marți, în aparamentul omului de afaceri Ioan Crișan, care a fost omorât prin provocarea unei explozii a mașinii sale. Apartamentul se află într-un bloc obișnuit din cartierul Micălaca. Ioan Crișan locuia aici de 40 de ani, iar vecinii il știu ca fiind un om discret.

În prezența soției omului de afaceri, anchetatorii au ridicat ceea ce păreau a fi unele documente și plicuri. Speră ca astfel să stabilească mai bine profilul și comportamentul bărbatului și că vor găsi indicii și probe care să clarifice ceea ce s-a întâmplat și să stabilească cine și de ce l-a omorât pe bărbat.

Documentele vor ajunge pe masa procurorului de la Parchetului General. Apartamentul a fost sigiliat imediat după ce decesul omului de afaceri, iar marți a fost desigilat pentru ca anchetatorii să poată pătrunde în locuință, La plecare, apartamentul aflat la etajul 2 a fost sigilat din nou.

Chiar dacă autopsia omului de afaceri este gata, se pare că trupul bărbatului va mai rămâne la morgă o vreme  clarificarea siuației.

Citeşte şi: Florin Cîţu: Revenim la normalitate în trei etape. Alte măsuri pentru revenirea la normalitate vom avea la 1 iulie, respectiv, 1 august