Ultimul mesaj postat de Stephan Pelger, înainte de a-și pune capăt zilelor. Era fericit și cu zâmbetul pe buze

Celebrul creator de modă Stephen Pelger și-a pus capăt zilelor. Chiar dacă în mediul online afișa întotdeauna un zâmbet larg, în spatele acestuia se ascundea o tristețe care a devenit prea grea de suportat.

08 iun. 2023, 15:06
Ultimul mesaj postat de Stephan Pelger, înainte de a-și pune capăt zilelor. Era fericit și cu zâmbetul pe buze
Stephen Pelger și-a pus capăt zilelor, la vârsta de 43 de ani

Celebrul creator de modă Stephen Pelger s-a spânzurat. Vestea a lovit ca un trăznet showbizul românesc, mai ales pentru că părea mereu o persoană fericită. În ultima sa postare din mediul online, de acum patru zile, designerul afișa un zâmbet larg.

Stephen s-a pozat alături de un chef, iar zâmbetul său larg i-a păcălit cu ușurință pe toți că în sufletul său totul este în regulă. Dar, din păcate, suferința pe care o ținea ascunsă a devenit, într-un final, prea grea de suportat.

Citește și: Stephan Pelger s-a spânzurat! Celebrul designer suferea de depresie

În ciuda optimsimului pe care îl afișaîn mediul online, în urmă cu numai două zile înainte de tragedie, a postat un mesaj trist, în care își arată dorul de tată.

Chiar dacă suferea enorm din cauza depresiei, nu a lăsat pe nimeni să vadă ce se ascunde în sufeltul său, iar durerea și-a spus într-un final ultimul cuvânt.

Stephen Pelger și-a pus capăt zilelor

De aproape cinci ani Stephan Pelger nu mai putea dormi noaptea. Totul a început după ce în 2018 a fost răpit, jefuit și bătut de două femei la Cannes. Incidentul l-a traumatizat, se confrunta cu depresia, insomnii, astfel că a ajunsese să ia un tratament medicamentos.

„Nu poți să dormi, nu poți să te odihnești. Se tratează cu medicamente. Ele se iau în crescendo. Se începe din punctul acela din Franța, de atunci am început să iau pastile de somn de 5 ani. Pastilele sunt foarte toxice, iei una la început, apoi 2, 3, apoi 4 și începi să nu mai ai control asupra lor.

Eu am o depresie latentă. Nu e o depresie care apare în fiecare zi. Sunt un om fericit, sunt un om realizat, sunt un om care se bucură de viață, de prieteni, de ceea ce am realizat în atâția ani, dar am momente în care cad atât de rău… Am avut aproape o săptămână în care nu am putut să mă ridic din pat”, dezvăluia Stephen Pelger, înainte să se interneze la dezintoxicare.