ULTIMUL TRIB. Daniela Crudu s-a prăbuşit de DURERE. A suferit o ACCIDENTARE cumplită VIDEO

Durere fără margini, lacrimi și o accidentare cumplită! Jocul de teritoriu a făcut victimă după victimă, iar concurenții au trăit clipe dificile la "Ultimul Trib".

13 oct. 2018, 10:46
ULTIMUL TRIB. Daniela Crudu s-a prăbuşit de DURERE. A suferit o ACCIDENTARE cumplită VIDEO

Care au fost regulile jocului de Teritoriu? Fiecare trib a desemnat un om care să țină pe abdomen câte o cutie grea, cu sute de cuie. Ceilalți au fost nevoiți să ia un sac de nisip, să alerge cu el pe la diferite obstacole și apoi să decidă în ce cutie dintre cele ținute pe abdomen o pun! Ce echipă de la „Ultimul Trib” adună cei mai mulți saci termină proba învingătoare. Totuși, concurenții pot alege să pună saci de nisip în cutia adversarului, pentru ca greutatea cutiei cu sute de cuie să devină insuportabilă și astfel, adversarul să renunțe.

Citeşte şi Daniela Crudu, ÎN LACRIMI! Mărturisire cutremurătoare: „Nu plâng din dragoste, plâng din alte motive”

Cu toată forța de care au putut da dovadă, cei trei (Ionuț de la Lemuri, Alex de la Crocodili și Silviu de la Cameleoni) au încercat să reziste sub greutatea sacilor de nisip, din cutia ce apasă cu sute de cuie pe abdomenul lor.

A fost momentul în care concurenții au aplicat ce strategie au știut mai bine pentru a câștiga proba mai repede sau pentru a-i determina pe inamici să renunțe.

La un moment dat, greutatea sutelor de ace și a sacilor de nisip l-au făcut pe Alex Filip de la Crocodili să renunțe atunci când nu și-a mai simțit picioarele. La scurt timp a renunțat și Silviu Mircescu de la Cameleoni, care s-a simțit paralizat de durere.

Echipa galbenă nu s-a putut bucura însă de victoria obținută, fiindcă Daniela s-a accidentat grav la mână și a țipat de durere. Încercând să traverseze în viteză o bârnă, concurenta s-a dezechilibrat și a căzut, făcând o entorsă extrem de dureroasă.

Și totul s-a întâmplat la scurt timp după ce s-a ales cu răni grave pe spate, după ce duelul a epuizat-o fizic și psihic!

Vezi video pe a1.ro.