Un afacerist sucevean a construit primul metru de autostradă din Moldova VIDEO

Publicat: Luni, 04 Martie 2019 16:58 // Actualizat: Luni, 04 Martie 2019 17:04 // Sursa: romaniatv.net

Omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi a construit, în mod simbolic, în judeţul Suceava, primul metru de autostradă din Moldova, pe care o va inaugura pe 15 martie.

Ştefan Mandachi a spus că primul metru de autostradă este construit undeva între Voroneţ şi Putna, iniţiativa sa fiind un gest de protest faţă de lipsa de interes a autorităţilor pentru construcţia de autostrăzi în România.

El a subliniat că metrul de autostradă a fost construit de o firmă de specialitate şi a costat 4.500 de euro, fiind realizată în 7 ore, cu o echipă de 17 muncitori şi utilaje, potrivit Monitorul de Suceava.

Tot în semn de protest faţă de lipsa autostrăzilor din Moldova şi din întreaga ţară, Ştefan Mandachi a anunţat că pe 15 martie, de la ora 15, va întrerupe activitatea în toate cele 40 de fast-fooduri pe care le deţine în ţară, precum şi la celelalte afaceri pe care le deţine. El speră că gestul său va fi urmat şi de alţi oameni de afaceri din întreaga ţară, tot în semn de protest faţă de lipsa de interes a autorităţilor pentru construcţia de autostrăzi.

Ştefan Mandachi a subliniat că gestul său este unul personal, că nu face politică şi nu este membrul vreunui partid. Reamintim că omul de afaceri Ştefan Mandachi este cel care în luna februarie a împânzit ţara cu milioane de afişe cu mesajul „România vrea autostrăzi".

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
autostradă Moldova autostrada unirii protest autostrazi Ştefan Mandachi
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 mar 22:26
Răspunde | Votează email 0 email
cetatean
cuCURi!
1
EUR
4.8426
RON
31 May
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H