Un arestat la domiciliu din Dej a violat o elevă de 15 ani şi a comis alte trei infracţiuni FOTO

Un barbat in varsta de 30 de ani din Dej, arestat la domiciliu inca din luna august, cand a fost prins pe strazile orasului circuland in stare de ebrietate si a refuzat sa coopereze cu oamenii legii, a fost ieri retinut de politisti pentru 24 de ore. Acesta a comis nu mai putin de patru infractiuni in perioada in care se afla in arest la domiciliu.

29 ian. 2015, 13:03
Un arestat la domiciliu din Dej a violat o elevă de 15 ani şi a comis alte trei infracţiuni FOTO

Mai exact, barbatul este acuzat de viol si lipsire de libertate in mod ilegal, conducerea unui autoturism fara a poseda permis de conducere si conducerea unui autoturism neinmatriculat, scrie dejeanul.ro. Conform anchetatorilor, in perioada de arest la domiciliu, barbatul a racolat de pe strada o minora de 15 ani, pe care a dus-o fortat cu masina la domiciliul sau, unde a obligat-o sa intretina cu el raporturi sexuale.

Citeşte şi Violatorul din lift a fost arestat pentru 30 de zile. Vezi cine este şi pentru ce a mai fost închis

In luna august, judecatorii au decis ca barbatul de 30 de ani sa fie arestat la domiciliu, dupa ce a fost oprit in trafic in Piata Bobalna din Dej de catre agentii de la rutiera. Acestia au fost sesizati de catre Politia Locala, deoarece barbatul avea un mers haotic pe drum, fiind pe punctul de a lovit autospeciala de politie.

Citeşte şi Preşedintele suspendat al CJ Braşov, în arest la domiciliu

Oprit in trafic, barbatul nu a dorit sa coopereze cu agentii de la circulatie, refuzand sa sufle in aparatul etilotest si sa prezinte documentele. Politistii l-au retinut atunci pentru 24 de ore, dar judecatorii l-au lasat sa plece acasa, luand masura arestului la domiciliu, masura pe care barbatul nu a respectat-o. Ieri, politistii din Dej l-au retinut pentru 24 de ore, urmand a-l prezenta din nou in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.