Un autocar cu 42 de copii din Ucraina, implicat într-un accident în Vrancea. Şoferul a adormit la volan

Accident grav în judeţul Vrancea. Un autocar cu 42 de copii şi 16 adulţi din Ucraina a intrat în copacii de pe marginea drumului, după ce şoferul ar fi adormit la volan. Zeci de salvatori au ajuns la faţa locului, însă din fericire, niciun pasager nu a fost rănit grav.

11 aug. 2016, 05:37

Autocarul plin cu turişti venea din Ucraina şi trebuia să ajungă în Bulgaria. În Vrancea, pe Drumul European 85, şoferul ar fi adormit la volan şi a pierdut controlul volanului, potrivit România TV. A lovit mai mulţi copaci de pe marginea drumului şi s-a oprit într-un lan de porumb.

Panicaţi, turitii au sunat la 112. Patru ambulanţe şi un echipaj de la descarcerare au ajuns la faţa locului, însă nicio persoană nu a suferit răni grave. „S-a anunţat că un autocar cu turişti ucrainieni a ieşit în afara părţii carosabile. Toţi ocupanţii autocarului, respectiv 42 de copii şi 16 adulţi, au fost verificaţi de echipajele SMURD şi SAJ sosite la faţa locului”, a declarat un reprezentant ISU.

Turiştii au fost cazaţi la căminul cultural din cea mai apropiată localitate, unde au primit apă şi mâncare. Oamenii vor fi preluaţi de un alt autocar, care a porni spre ei de la Varna.

Citeşte şi: ACCIDENT MORTAL în Iaşi. Au fost implicate trei maşini şi un TIR