Un băieţel de numai opt ani, grav bolnav şi în scaun cu rotile, are nevoie de ajutorul tău. AFLĂ-I POVESTEA

Lecţie de viaţă de la un copil de numai opt ani, grav bolnav şi în scaun cu rotile. Deşi a trecut prin numeroase intervenţii chirurgicale şi tratamente severe, Dragoş le-a dovedit tuturor cât este de puternic. Merge la şcoală zilnic şi are rezultate foarte bune şi chiar îşi încurajează familia. Acum însă, are nevoie şi de ajutorul nostru.

28 sept. 2016, 13:34
Un băieţel de numai opt ani, grav bolnav şi în scaun cu rotile, are nevoie de ajutorul tău. AFLĂ-I POVESTEA

Dragoş a fost diagnosticat la vârsta de numai patru ani cu o tumoare pe creier şi hidrocefalie. De atunci, viaţa lui şi a familiei sale s-a schimbat complet, potrivit România TV. Băiatul a început o luptă continuă şi grea pentru viaţă.

Dragoş a fost operat de două ori pe creier şi a urmat un tratament îndelungat cu citostatice. Din cauza medicaţiei agresive, copilul era ca în comă. Şi-a revenit însă încetul cu încetul şi, deşi a rămas într-un scaun cu rotile, dă dovadă de ambiţie şi perseverenţă în fiecare zi.

Dragoş este un elev cu rezultate excepţionale. În fiecare zi, cineva îl duce cu scaunul cu rotile la şcoala care se află la peste un kilometru distanţă.

Copilul are nevoie de un tratament de recuperare foarte costisitor, pe care l-ar putea face în Capitală. Cei care vor să îl ajute pe Dragoş, pot face donaţii în contul deschis pe numele mamei băiatului: Aniana Condescu – BCR, RO95RNCB0746119449060001.