Un bărbat acuzat că şi-a violat fiica de aproape doi ani, reţinut şi internat la Psihiatrie

Un bărbat de 45 de ani din judeţul Buzău, acuzat că şi-a agresat sexual fiica în vârstă de un an şi zece luni, a fost reţinut de poliţişti şi internat în Spitalul de Psihiatrie Săpoca, pentru efectuarea unei expertize neuropsihiatrice.

05 aug. 2013, 11:18
Un bărbat acuzat că şi-a violat fiica de aproape doi ani, reţinut şi internat la Psihiatrie

Potrivit comisarului şef Florina Crucianu de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Buzău, la sfârşitul săptămânii trecute, o femeie a reclamat la Poliţie că în 30 iulie concubinul său, aflat în stare avansată de ebrietate, a agresat-o sexual pe fiica lor în vârstă de un an şi zece luni, informează Mediafax.

„Suspectul – un buzoian în vârstă de 45 de ani – a fost prins de poliţişti în municipiul Buzău şi a fost dus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, acesta fiind reţinut pentru 24 de ore, pentru viol şi incest. În 3 august, bărbatul a fost prezentat Parchetului Tribunalului Buzău, procurorul de caz dispunând punerea în mişcare a acţiunii penale şi internarea suspectului la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, pentru efectuarea expertizei neuropsihiatrice”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisar şef Florina Crucianu.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, în aceeaşi zi, bărbatul de 45 de ani şi-a bătut crunt concubina, care în prezent este internată în spital.

În acest caz a fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău, dispunându-se ca fetiţa să rămână temporar în grija bunicilor din partea mamei.

„Am fost sesizaţi cu privire la acest abuz, o echipă a evaluat situaţia şi a constatat că acum copilul se află într un mediu protectiv pentru acesta, la bunicii materni. Vom urmări situaţia copilului şi în funcţie de starea de sănătate a mamei acestuia”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al DGASPC Buzău, Roxana Kovacs.