Un bărbat din Baia Mare şi-a înjunghiat de 9 ori soţia. Aceasta era dansatoare. Motivul, halucinant VIDEO

Caz infiorator in Baia Mare. O dansatoare a unui club de noapte din municipiul Baia Mare a fost pur si simplu mutilata cu cutitul de propriul sot chiar la locul de munca. Aceasta a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, fiind imediat operata. Procurorii au intrat pe fir si au deschis dosar penal pentru comiterea infractiunii de tentativa la omor. Pe fir au intrat si inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Munca Maramures, pentru ca dansatoarea era angajata cu contract de munca de aproximativ doua luni de zile. 

RomaniaTV.net
25 oct. 2017, 10:24
Un bărbat din Baia Mare şi-a înjunghiat de 9 ori soţia. Aceasta era dansatoare. Motivul, halucinant VIDEO

Conform unor surse incidentul s-a petrecut in noaptea de duminica spre luni intr-un club de striptease din Baia Mare, R.S, scrie vasiledale.ro.

Citreşte şi O prezentatoare a unui post de radio critic la adresa Kremlinului a fost înjunghiată în gât

Dansatoarea a mers la serviciu ca de fiecare data in weekend. De aproximativ doua luni de zile era angajata cu contract de munca inregistrat la ITM Maramures. Fata era casatorita de aproape 4 ani si are o fetita de doi ani.

La clubul respectiv si-a facut aparitia si sotul acesteia, care se pare fusese de acord cu meseria pe care o desfasura. Doar ca, orbit de furie ca ar fi refuzat sa se prostitueze, a tabarat asupra tinerei in timp ce ea dansa la bara pentru clientii clubului respectiv.

Citeşte şi Scene şocante în Caraş Severin. O femeie a fost bătută în stradă, în faţa fetiţei, de un bolnav psihic VIDEO

A fost panica printre clienti care au vazut cum sotul dansatoarei infinge de noua ori cutitul in femeie. Cu greu au reusit cei din club sa il imobilizeze si au cerut ajutor medical dar si pe cel al politiei.

Tanara in varsta de 25 ani a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, unde a fost imediat operata. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures au deschis o ancheta pentru comiterea infractiunii de tentativa la omor in acest caz.