Un bărbat şi-a violat timp de 19 ani fiica şi a făcut cu ea 9 copii. Vezi aici povestea cutremurătoare a femeii

La numai 11 ani, mama a parasit-o, lasand-o in grija tatalui vitreg. Barbatul a profitat de ocazie si a transformat-o pe copila in sclava sexuala. Abuzata sexual aproape zilnic, fata a ramas de 9 ori insarcinata.

18 oct. 2017, 12:37

Povestea Rosalynnei McGinnis (33 de ani) este tulburatoare, scrie stirilekanald.ro. Cand avea 11 ani, mama sa s-a logodit cu un barbat, Henri Piette. Relatia acestora nu a durat mult, iar femeia l-a parasit fara nicio explicatie. Doar ca atunci cand a plecat de la Henri, aceasta nu a luat-o cu ea si pe Rosalynn, fiica ei.

Citeşte şi Un nou scandal sexual în sport. O fostă gimnastă susţine că a fost violată când avea 15 ani de un multipu campion olimpic

Din acest moment viata copilei de 11 ani se transforma intr-un adevarat iad.

Henri a luat-o pe Rosalynn cu el in Mexic si „s-a casatorit cu ea”, fara sa tina cont de faptul ca are doar 11 ani.

Acestia s-au mutat intr-o zona rurala izolata din Mexic si au locuit mult timp intr-un cort, in conditii precare.

Abia dupa 19 ani, timp in care a nascut 9 copii, Rosalynn a reusit sa fuga si sa ceara ajutorul.

Tanara, care are in prezent 33 de ani le-a spus autoritatilor ca Henri i-a spus, in momentul in care a ajuns in Mexic, ca ea este sotia lui. A organizat chiar si o mica ceremonie, oficiata de unul dintre fiii lui, iar din acel moment Rosalynn a devenit sotia si mama copiilor lui.

Barbatul, care are acum 62 de ani, o viola aproape zilnic pe copila, care a adus pe lume 9 copii in 19 ani.

Confruntat de autoritati, barbatul neaga acuzatiile. „Nu mi-am violat niciodata sotia. Noi faceam dragoste mereu!”

Citeşte şi Fata care a mers singură la Poliţie pentru a anunţa că a fost violată şi bătută cu biciul de tatăl său, dată în grija bunicii

Rosalynn impreuna cu copiii au primit ajutorul Ambasadei SUA in Mexic si, dupa 19 ani, aceasta s-a intors din nou in Statele Unite, insotita de copiii ei.

Henri a fost arestat la inceputul lunii in Mexic si urmeaza sa fie extradat in SUA unde va fi judecat pentru viol si act sexual cu un minor.